Защо незабавно трябва да си купим кейс за IPhone 13

Източник: Pixabay

Традиция за Епъл е всяка година да представят на пазара по един нов смартфон. Това, наред с новата версия на iOS, е най-дългоочакваното събитие както от заклетите фенове на марката, така и от конкуренцията. Последният представен iPhone е от серията 13, в която влизат няколко модела – Pro max, mini, и чиста тринадесетка. В тази статия, ще се обърне внимание на защитата на устройствата посредством калъфи.

Защо ни е нужен кейс за нашия iPhone 13

Сред защитните аксесоари, които най-често се ползват от потребителите са кейсовете. При Айфон тринадесет те са необходими, освен за цялостна защита, и поради още някои фактори, които споделят специалисти:

- Защита на Айфон 13 – за да предпазим корпуса на телефона си от счупване и надраскване е добре да използваме калъфи. Това се налага, защото корпусите на съвременните смартфони са изключително крехки, а това е фактор за лесната им чупливост. Със закупуването на този тип защитен аксесоар ще предпазим своя смартфон и освен това – ще спестим доста средства за ремонти;

- Практичност – при някои модели калъфи има джобчета върху капака. Те спокойно могат да ни послужат за съхранение на някои дребни вещи;

- Разнообразие от традиционния дизайн на смартфона – изборът на кейсове за устройствата ни внася доста разчупване по отношение на дизайна. Пазарът предлага разнообразие от екстравагантни модели с различни цветове, които спомагат дизайнът на iPhone да не ни омръзне толкова бързо.

Kейсове за iphone 13
Kейсове за iphone 13

Какви видове кейсове ще открием

Кейсовете за iPhone 13 се предлагат в широко разнообразие от модели, дизайни, цветове, а не на последно място и от удароустойчиви материали. Знаейки тези фактори, единственото, което ни остава е да изберем най-подходящия калъф за нашия iPhone 13. В следващите редове четем за богатото разнообразие от разновидности:

1. Силиконови – този кейс за iPhone 13 се отличава с висока защитна функция, която предпазва телефона от механични повреди. Функцията да абсорбират капките е причина някои потребители да ги приемат като водоустойчиви. Предимство на тези калъфи са и трайността и устойчивостта на материалите, които не позволяват кейсът да се деформира при ежедневно ползване. Изборът им позволява да се наслаждаваме на различни нюанси и дизайни, а ако все пак има потребители, които предпочитат традиционния цвят на смартфона, то са налични прозрачни кейсове, които позволяват той да се вижда. Универсалността им е възможност те да бъдат употребявани и от двата пола.

2. Тефтерчета – този тип осигурява цялостната защита на нашите устройства. Въпреки здравите материали, от които е изработен iPhone 13, винаги съществува риск да се наруши неговата цялост. Корпусите и дисплеите трябва да са защитени от счупване или надраскване, защото тези повреди биха могли да окажат влияние върху гаранционната поддръжка на устройствата. Изборът на калъфи тип тефтерчета ще осигури защита от всички страни на устройството, а наличните прорези ни позволяват да ползваме камерите си без проблем. Те влияят и върху гнездата за зарядните – кейсовете имат прорез и за тях, което осигурява достъпност без да се налага да ги сваляме;

3. Пластмасови гръбчета – те обхващат рамката и задната част на iPhone 13, като осигуряват свободен достъп до дисплеите по всяко време. Тези калъфи са широко избираеми заради плътния контакт между ръката и телефона, както и възможността за бързо сваляне, когато се налага.

4. Персонализирани кейсове – тези модели са специални предложения, които можем да използваме както за собствените си устройства, така и за подарък по различни поводи. Гравирането на надписите или други елементи се извършва върху силиконови кейсове, които прилепват плътно към устройството. Заедно с това, ако изберем такива кейсове ще се насладим и на усещането за комфорт и сигурност, докато използваме устройството си.

Кои кейсове ще предпазят телефона ни на 100%

Когато избираме калъфи за нашия iPhone 13, ние избираме да осигурим пълна протекция на устройствата си. Множеството модели дават възможност за разнообразие в дизайна, цветовете и практичността. Калъфите тип тефтер са оборудвани с джобчета върху капака, в които можем да сложим вещи като пари, дебитни или други карти, което прави аксесоара практичен и благодарение на това не е нужно постоянно да носим портмоне.

Калъфите си е добре да избираме от водоустойчиви и удароустойчиви, здрави материали като пластмаса и силикон. Въпреки водуостойчивостта на продуктите на епъл, която за Айфон 13 е от рейтинг 98 процента, което означава, че устройството може да издържи на дълбочина 6 метра във вода за около тридесет минути, изборът на защитни аксесоари, каквито са кейсовете, ще осигури допълнителна протекция и гаранция за устройството.

За любителите на по-екстравагантните неща, освен разнообразие от цветове, пазарът предлага калъфи за iPhone 13 с персонализирани дизайни, които позволяват на гърба на аксесоарите да бъде гравиран надпис или друг отличителен елемент, който ще подчертае индивидуалността ни.

  • Ключови думи:
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене