Всеки ден е купон със Зайчето Питър

Дългоочакваната книга “Приказка за всеки сезон – с вълнуващи игри за пролет, лято, есен и зима” със Зайчето Питър (Книгоиздателска къща “Труд”) е вече по книжарниците.

Още в първите дни след излизането й, книгата стана любима на почитателите на зайчето със синьото елече, а онлайн книжарницата на издателството не смогва да обработи стотиците поръчки. Книжата е изградена по подобие на успешната “Коледа идва”, като за всеки сезон е разказана тематична приказка, а след нея е публикувана задачка-закачка за малките читатели.

Как през пролетта да си направим в домашни условия хартиени цветя или овчица от прежда? Как да гадаем времето по облаците през лятото? Защо с детето да не приготвим домашни тарталети със сладко през есента? И колко лесно може да измайсторим хранилка за птичките, които са останали да зимуват през зимата? Това са само част от забавните идеи за свободното време на малки и големи. Самите приказки за забавни, интересни, илюстрирани прекрасно по подобие на оригиналните герои на Биатрикс Потър и са свързани с определена дейност, характерна за всеки сезон. Книгата е прекрасен подарък за всяко дете на възраст от 5 до към 12 години, цветна е и с твърди корици. На www.trud.cc може да се поръча по всяко време, както и да се закупят и останалите налични заглавия от поредица “Библиотека “Зайчето Питър”.

Приказка за всеки сезон

стр. 144
Корица – твърда
цена 35.00 лв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене