Сам Смит разказва за скандални случки от известен клуб в Лос Анджелис

Снимка: Ройтерс

Тайните ви са на сигурно място при Сам Смит, освен ако певецът не реши да ги разкрие в незабравим поп хит. В най-новата си песен "Unholy", която ще е част от предстоящия му студиен албум, той обединява сили с международната звезда Ким Петрас. Дуото разказва за скандални случки от известния клуб "The Body Shop" на Сънсет Стрип в Лос Анджелис. Парчето определено е смело и амбициозно музикално начинание за изпълнителя, представякйки го в невиждана досега светлина, споделя dir.bg.

Когато дуто пуска сингъла в TikTok, откъсът избухва, като само в профила на Смит генерира над 12 милиона гледания и е използван в над 333 000 видеоклипа. "Unholy" е продуцирана заедно с ILYA (Макс Мартин, Ариана Гранде, Дженифър Лопес), Blake Slatkin (Лизо, 24K Golden), Cirkut (Ники Минаж, The Weeknd), Omer Fendi (Lil Nas X, The Kid Laroi) и дългогодишния сътрудник на Сам- Jimmy Napes.

"Създадохме "Unholy" в Ямайка - един от най-прекрасните и забавни творчески моменти, които някога съм имал. Беше катарзисно да експериментирам по този начин. За мен беше чест да работя с Ким и да бъда свидетел на таланта ѝ. Тази песен е за освобождаването от оковите на чуждите тайни", споделя артистът.

След дебютния си албум "In The Lonely Hour" (2014), който стана номер 1, британецът е натрупал множество блестящи постижения: 35 милиона продадени албума, 250 милиона сингъла, 45 милиарда стрийма, "Златен глобус", "Оскар", 4 награди "Грами", 3 награди "BRIT" и хитови колаборации с Naughty Boy ("La La La") и Calvin Harris ("Promises", заедно с Jessie Reyez).

С премиерата на "Unholy", предстоящ албум и множество концерти, 2023 безспорно ще бъде вълнуваща година за музикантът и феновете му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене