Документалният филм на Хари и Меган - отмъщение срещу кралското семейство (Видео)

Кадри от новия документален филм на Хари и Меган Кадър: Официален трейлър

Документалната поредица на Хари и Меган е "акт на отмъщение", който ще "разшири пропастта" между принцовете Хари и Уилям и ще отслаби кралската институция, която Уилям ще наследи. 

Това коментираха експерти пред "Дейли мейл", след като американският стрийминг гигант Нетфликс пусна втори трейлър на документалния филм на херцозите на Съсекс. 

В новия трейлър Меган и Хари коментират йерархията в кралското семейство. Херцозите на Съдек твърдят, че вътрешни хора са "подхвърляли" истории за тях и описват кралския живот като "мръсна игра". Двамата коментират болката и страданието на жените, които се омъжват в кралското семейство на фона на кадри на лейди Даяна и Кейт Мидълтън, които са преследвани от фотографи. 

Едноминутното видео несъмнено ще ужаси кралското семейство, което се готви за нови обвинение от херцозите на Съсекс. 

Кралският автор Ричард Фицуилямс смята, че последиците от документалния сериал ще се усещат в продължение на години. 

"Това е разрушителна атака срещу кралското семейство като институция, както и срещу неговите членове", смята той. 

"Това несъмнено ще увеличи пропастта между Хари и Уилям. Няма съмнение, че този сериал е акт на отмъщение, който цели да отслаби институцията, която принц Уилям ще наследи като бъдещ крал. Всички се чудят как крал Чарлз III ще реагира, но последиците ще продължат с години. Това е идеята", каза кралският автор. 

Бившият прессекретар на покойната кралица Елизабет II нарече сериала "дълго мрънкане" и коментира, че принцът и принцесата на Уелс няма да са впечатлени. 

Във видеото чуваме приятел на двойката, който заявява, че двата са преживели омраза и расизъм, а на фон виждаме Хари, който държи ръка пред лицето си, докато Меган минава зад него бременна с дъщеря им Лилибет.

"Разбрах, че те никога няма да ни защитят", казва гласът на Меган във тийзъра, докато на фон виждаме клипове с папараци. 

Нетфликс потвърди днес, че първата част на документалния филм ще излезе на 8 декември - точно три месеца след смъртта на кралица Елизабет II. Втората част ще излезе на 15 декември, което съвпада с коледната служба на принцесата на Уелс. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене