Niveа Soft ще властва през септември

Лондонският моден дизайнер Жил Декон създаде визията на новата лимитирана серия NIVEA Soft от GILES, която успешно препраща към завладяващия свят на модата и красотата.

"Моден подиум", "Зад кулисите" и "Фотосесия" са имената новите продукти на NIVEA Soft, които ще са на пазара от септември 2013 г.

Кремът NIVEA Soft хидратира кожата в дълбочина, като я прави кадифено мека и нежна на допир. Това се дължи на натуралното масло от жожоба, което е с доказани овлажняващи свойства. В същото време крема поддържат естествената структура на кожата, благодарение на съдържащия се в тях витамин Е. Лекият крем бързо попива в кожата, оставяйки дълготрайно чувство на свежест.

Жил Декон споделя, че опаковката на всеки продукт от лимитираната серия NIVEA Soft носи индивидулно и ярко послание. За „Моден подиум" Жил е вдъхновен от специалната атмосфера на модните ревюта в Ню Йорк, Париж или Лондон, „Зад кулисите" показва напрежението и бързането зад кулисите, а „Фотосесия" пресъздава онези пленителни моменти, когато моделите трябва да позират с часове, за да се получи най-добрият кадър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене