Ива Дойчинова се довери на Ariel

Много работещи дами, представители на женски и лайфстайл медии, събра събитие, посветено на супержената, подкрепено от Ariel.

Пред всички гости популярната телевизионна и радио водеща и майка на две дъщери Ива Дойчинова сподели своите тайни как успява да се справи с ежедневните задачи и да бъде истинска супержена.

Всекидневието на съвременните жени е изключително натоварено, затова им се налага да избират най-добрите продукти, за да получат най-добрите резултати, които очакват.

80,6 % от жените*, които споделят, че търсят перилен препарат, който може да даде добри резултати, дори и на кратка програма за пране, за да имат повече време да се наслаждават на живота, без да се налага да правят компромис по отношение на резултатите.

Вглеждайки се в своя опит, Ива Дойчинова споделя: „За домашната работа избирам най-доброто, което се предлага в България и което гарантира качество и спестено време. У дома се налага да се справям ежедневно с цяла планина от мръсни дрехи. И това е нормално, тъй като ние сме четирима души, а и дъщерите ми се занимават активно с рисуване. Но аз също се нуждая от малко време за себе си, в което да мога да се отпусна след дългия и напрегнат ден."

Технология за дълбоко почистване Прахът за пране Ariel Mountain Spring е високотехнологичен препарат, направен да предостави изключителна чистота в изпирането. Този прах почиства и дълбоко проникналите в тъканите петна благодарение на технология, която прониква в слоевете на тъканите в дълбочина и разтваря мръсотията.

И тъй като Ariel е единственият препарат, който се препоръчва от Indesit в България, можете да му се доверите да достави брилянтни резултати.

*това е средният процент на базата на проведени изследвания от Ariel в Русия, Израел и Азербайджан

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене