Димитър Цонев вече няма да води "Лице в лице" по bTV

Снимка: Архив

Водещият на "Лице в лице" по bTV Димитър Цонев от следващата седмица вече няма да води публицистичното предаване.

Новината първоначално съобщиха във фейсбук дъщеря му Десислава и съпругата му Мариaна. "

Гледайте утре последният брой на "Лице в лице" с баща ми. Мъчно ми е да го кажа, но в България всичко качествено бива съсипано. И няма нищо случайно... Българският зрител бива лишен от правото си на информираност по конкретни теми, засягащи един кръг от престъпни политици, заради които единствената адекватна публицистика бива пожертвана... Преди избори .... Нямам думи”, пише Деси, която отскоро има предаване в ТV7.

Според текст, който Мариана Цонева е цитирала в профила си, предаването ще бъде съкратено до 30 минути (сега е час и половина), а водещ остава само Цветанка Ризова.

Засега от телевизията не са анонсирали официално промяната.

Oтскоро bTV е с ново ръководство. През октомври компанията собственик на медията - CME - назначи за нов изп. директор Кристоф Майнуш, който отговаря и за българската част от бизнеса на международната корпорация. Майнуш от своя страна избра за главен изп. директор на bTV Media Group Павел Станчев. Той замени на поста дългогодишният шеф на bTV Вики Политова.

Новите ръководители на телевизията предприеха много промени - нови шефове на новините, смяна на ръководителите на ключови звена, промяна на началния час на късната емисия новини - вече в 23 часа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене