Антон Хекимян и Биляна Гавазова в "Тази сутрин" след 2 седмици

Биляна Гавазова

Още две седмици и половина вероятно Генка Шикерова и Константин Караджов ще водят "Тази сутрин" по Би Ти Ви.

Очаква се на 26 май сутрешният блок да е с нови лица - тв водещият Антон Хекимян и репортерката Биляна Гавазова, съобщи "24 часа".

Промяната се налага, тъй като Шикерова излиза в майчинство, очаква втора дъщеричка. Новото ръководство на Би Ти Ви решава, че това е моментът за обновление на "Тази сутрин", затова сменя и двамата водещи.

Биляна Гавазова е била главен редактор на Дарик радио в Шумен. По-късно започва работа в Про.бг, но след като телевизията се слива с Би Ти Ви, тяостава репортер в по-голямата медия.

Антон Хекимян е едно от младите, но изключително популярни лица на Би Ти Ви. Още докато беше репортер на сутрешния блок, зрителите го запомниха с нестандартните му репортажи - я ще се облече като войвода и ще пече гергьовско агне, я ще влезе да играе мъжко хоро в ледените речни води за Йордановден.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Антон Хекимян
Антон Хекимян
От година той води по заместване публицистичните токшоута "Тази събота" и "Тази неделя", тъй като титулярката им Лора Крумова се грижи за малкия си син Явор.
Заради новата му позиция двете предавания също ще излязат на екрана с друг водещ. Засега една от поканите на ръководството е към журналистката Мариана Векилска, която води сутрешните и обедните новини на Би Ти Ви.

Очаква се Лора Крумова да се върне на работа наесен. Много е вероятно дотогава двете предавания през уикенда да бъдат намалени с един час.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене