Вин Дизел крие яростно шкембе

Вин Дизел едва облича тесния потник

Бързо и хитро, корсет за търбух

Актьорът ползва тайна превръзка срещу тлъстините си

Огромно бирено шкембе крие набеденият за секссимвол Вин Дизел.
За ужас на милионите му почитатели актьорът от "Бързи и яростни" демонстрира потресаваща форма. Доскоро името му е символ на невероятно мъжко тяло, мускули плочки на корема. За съжаление позастаряващият мачо вече по никакъв начин не се класира за сексмашина.

Мегашкебе се крие в мегабански
Мегашкебе се крие в мегабански

Вин Дизел всячески се опитва да скрие шкембака си в специален костюм, който пристяга талията и ханша му. Това става видно от кадри, заснети по време на снимките на екшъна "Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж", в който Дизел играе главна роля. Антуражът на звездата е нагърбен с нелеката задача да изкара на екран само най-мускулестите части от тялото му и категорично имат забрана да акцентират върху корема му.

Екипът има бойна задача да скрие корема на звездата
Екипът има бойна задача да скрие корема на звездата

48-годишният Марк Синклеър Винсънт, както е истинското име на гологлавия артист, демонстрира добро настроение по време на целия снимачен ден. Роденият в Ню Йорк секссимвол не пропуска да се порадва на жаркото слънце, докато очаква екипът му да донесе поредния черен костюм, с който той да влезе във водата, за да довърши сцената. Тълпа от фенки се стичат около снимачния тим и крещят истерично името на Вин. Има и доста недоволни от визията му, които не пропускат да изразят негативно мнение.

Плочките на Дизел остават в историята
Плочките на Дизел остават в историята

"Искрено се надявам това да е заради ролята, ако той не смъкне този абсурден търбух, се отказвам от него", коментира през сълзи почитателка.
В дългоочакваното продължение на „Трите хикса“ освен Вин Дизел взимат участие и редица други знаменитости като Нина Добрев и Самюел Л. Джаксън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене