Виктор Калев и Криско на една сцена

Виктор Калев е един от най-талантливите български актьори и виртуозни имитатори. Неговият авторски спектакъл „Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят става съпричастен към една сбъдната мечта. Цялото шоу е изградено върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители.

Тази неделя за първи път ще бъде представен буквално на брега на морето. Това ще се случи на бутиков концерт в Bedroom beach, в който Виктор Калев за пореден път ще докаже своя огромен талант. Актьорът не крие, че за него е истинско предизвикателство да изнесе своето шоу на сцената на клуба, тъй като това ще е негов своеобразен дебют там. Това ще се случи тази неделя (5 август), а билети за спектакъла вече могат да бъдат купени на страницата на Eventim.

Само ден по-рано в събота южният плаж на Слънчев бряг ще бъде домакин на грандиозно шоу с легендарния DJ Махмут Орхан, който ще долети специално до България за партито. Криско и всички звезди на музикалната му компания са запазили датата 1 август (сряда) за уникално по рода си шоу, в което те за първи път ще излязат заедно на една сцена. Ден по-късно Жени Калканджиева ще бъде своеобразен домакин на ослепително модно парти, на което ще дефилират най-изкусителните модели на Визаж.

Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене