Миле Китич мачка наша брадърка

Миле Китич сам се похвали с кого е в колата

Провокативни кадри

Моделката Розмари му налита в кола 

Фолквеликанът Миле Китич и нашата моделка Розмари се награбиха в кола, видя "България Днес".

Изкусителката, която доби популярност с участието си във "ВИП брадър" и флирта си с фитнес инструктора Ричард, се оказа в опасна близост с любимеца на балканското население.

Самият Миле Китич пусна в социалните мрежи провокативен клип, на който се вижда как двамата се държат палаво. Розмари се гушка в певеца, слага ръка върху крака му, а в един момент си вдига голото бедро и буквално му се мята в обятията. Миле стои на шофьорското място и изглежда видимо доволен от интимната инвазия, на която е подложен. Розмари небрежно премрежва поглед, отърква се в седалката на колата и изглежда готова всеки момент да му се нахвърли като тигрица.

Розмари му пуска ръка
Розмари му пуска ръка

Закачката между Китич и моделката предизвика грандиозно вълнение по родните географски ширини, като един след друг заваляха въпросите дали двамата не са двойка. 67-годишният босненски певец е блян за няколко поколения фенки на Балканите, докато 33-годишната манекенка е с неясен любовен статус. В риалити шоуто тя твърдеше, че има сериозен приятел чужденец, но след това беше забелязвана и с други мъже. Въпреки че отричаше между нея и Ричард да се е случвало нещо повече от приятелски отношения, двамата продължиха да се появяват заедно и извън къщата, което още повече засили подозренията, че са стигали до секс.

Двамата се гушкат
Двамата се гушкат

И Китич, и Розмари мълчат за отношенията си, като разкриха единствено, че кадрите са от работна среда. Те заснемат видеото към песента между Миле и родната фурия Галена.

Двамата изпълнители застанаха пред камерата за снимките на своя първи съвместен проект. За него българската чалгарка разкри още на концерта "17 години телевизия „Планета" в края на миналата година. Почитателите на балканската музика вероятно помнят, че през декември 2018 г. Миле Китич избра именно Галена за гост-звезда на своя спектакъл "35 години на сцена". Догадките за новия дует вече текат онлайн, а певицата ги разгорещи още повече, като показа кадър от снимачната площадка. Новата балканска песен ще се появи скоро.

Пред родни медии Миле Китич даде висока оценка за Галена като човек и професионалист и призна, че е удоволствие да работи заедно с нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене