Мега пурмоция

кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: "НОВО eл.цигарки! Мега пурмоция!!!" Тази собственоръчно написана табела бе закачена на пазарна сергия. За незапознатите ще спомена, че електронните цигари са най-модерното изобретение, помагащо на пушачите, решили да откажат тютюнопушенето. Тези високотехнологични цигари са огромно-невероятно-изключителен хит на пазара в момента, но за жалост, доколкото знам, цената им не е ниска. Именно поради това съм убеден, че много клиенти ще се възползват от "мега пурмоцията", която предлага този търговец...

За снимка №2: Като гледам тази снимка, аз за пореден път се прекланям пред неимоверния гений и изобретателността на българина! На този възхитителен фотос можете да видите един собственоръчно направен полюлей от туба за минерална вода! Интересно дизайнерско хрумване, съчетаващо в себе си иновативност, стил и ексцентричност!

За снимка №3: Не всеки има право на топла закуска! Топлата храничка трябва да бъде заслужена и извоювана. Според написаната табела в този училищен бюфет закуската ви ще бъде притоплена само ако заплатите за нея с точната сума пари. Тоест ако кренвиршката от снимката струва 79 стотинки, вие трябва да дадете точно толкова! Нито повече - нито по-малко! Чудя се що за идиот е поставил тези условия и нема ли кой да го наплеска...

За снимка №4: Снимката е направена на един от софийските пазари. По мое виждане това е нагледен пример за нелоялна конкуренция.  Явно съревнованието между двете съседни сергийки е толкова голямо, че не бих се учудил, ако в скоро време там започнат да свистят куршуми. Нека министърат на вътрешните работи веднага да отиде и да провери дали наистина на маса №71 лъжат клиентите "в парите и в кантара"! Ако действително търговецът мами, то той трябва да бъде набит моментално от баретите на НСБОП!

За снимка №5: Обърнете внимание как този москвич е бил натъпкан в късото паркомясто. Поради този факт и за да може да затвори портата, се е наложило собственикът да изреже дупка в нея и така да освободи място за стърчащия отзад теглич. Още едно практично хрумване на гениален българин!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене