“Хрониките на Нарния” с ново издание от КК “Труд”

Трите книги от поредицата “Хрониките на Нарния”, които бяха с изчерпан тираж, вече имат нови издания. Бестселърите на КК “Труд” “Брий и неговото момче”, “Принц Каспиан” и “Плаването на “Разсъмване” отново са налични по книжарниците. Промяна в сюжета на изданията няма, но за тези, които все още не са успели да се сдобият с желаните томчета или все още не са ги чели, ето кратки резюмета.

В “Брий и неговото момче” Шаста вярва, че е обикновено рибарско момче, до деня, в който разбира, че не е син на рибаря Арлийн. Той взема смелото решение да избяга от суровия Калормен и да стигне до вълшебната страна Нарния. Заедно с верния си кон Брий, едно странно момиче и нейната кобилка Шаста се отправя на пътешествие, изпълнено с премеждия, приключения и оживяващи и сбъдващи се легенди.

След няколко века на мир и щастие по времето на “Принц Каспиан” в Нарния настъпват лоши времена. Злият крал Мираз владее света на Говорещите зверове и само принц Каспиан може да спаси Нарния, като се изправи лице в лице с Мираз. Битката се очертава да е голяма и опасна. Затова Каспиан призовава на помощ древните владетели - децата от семейство Певънзи. Питър, Луси, Едмънд и Сюзан са отново в Нарния, за да спасят света на лъва Аслан. 

Ваканцията на Едмънд и Луси се очертава твърде мрачна и скучна, тъй като са изпратени на гости при неприятния братовчед Юстас. Но къщата на Юстас крие много тайни. Един ден картината, окачена в стаята на Луси и изобразяваща красив кораб, поглъща децата и те се озовават сред бурните води на океана. Така започва “Плаването на “Разсъмване”. Нарния отново ги призовава и приключенията започват. Крал Каспиан се е отправил да търси отдавна изчезналите приятели на баща си, заточени съвсем на края на света. Но както обикновено се случва в Нарния, краят почти винаги се оказва начало... 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?

Напишете дума/думи за търсене