ЛЮБОВ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА /ФОТО и Видео/

Млад мъж от Бруклин, САЩ, вижда момиче, танцуващо на съседен покрив, изпраща й телефонния си номер с дрон!

Почти всички сме под карантина през последните няколко седмици. За необвързаните хора това е истинско препятствие за срещи. Е, този човек намери идеално решение за това. Фотографът Джеръми Коен забеляза момиче, танцуващо на покрива на сграда до собствената му къща в Бруклин. Когато я видял, той й помахал и тя му отговорила с същото. След това Джеръми изпратил дрон с прикачена бележка с телефонния си номер и така започва тази романтична история. На въпрос какво вдъхновява този романтичен жест, Джеръми отговаря: „Всъщност не съм ходил на среща поне от една година. Мисля, че просто жадувах за някакво социално взаимодействие и това, че бях затворен в стените на моя апартамент, ми вдъхна известна креативност. "
По-нататък двамата ни герои Джеръми и Тори, напълно съобразявайки се с ограниченията на наложената карантина разговарят по телефона, изпращат си съобщения и дори си организират романтична вечеря – тя на покрива, той на балкона, но с пряка видимост помежду им.
Историята им влиза в телевизионните новини, като весела и позитивна глътка въздух.

Накрая той решава да я срещне и да й поднесе букет цветя. Влиза в гигантска надуваема топка с букета и флакон дезинфектант, като подарък, отива пред входа на къщата й, и й се обажда по телефона. Тори е очарована.
По време на „разходката” Джеръми е спрян от полицейски патрул, но всичко се разминава с усмивка. Полицаите го разпознават от новините и дори си направили общи снимки с двамата влюбени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене