Легендата Валдерама към Хамес Родригес: Махай се от “Реал”!

Хамес не получава много шансове в Мадрид

“Арсенал” и “Евертън” в битка за колумбиеца

Хамес Родригес да се маха от “Реал” (Мадрид)! Този съвет към сънародника си даде колумбийската легенда Карлос Валдерама. През този сезон Хамес игра в едва 13 мача за кралския клуб и очевидно не се ползва с доверието на треньора Зинедин Зидан. “Реал” очаква оферти за халфа след края на кампанията, а като фаворити за подписа му се очертават английските “Арсенал” и “Евертън”. Колумбиецът е силно желан от новия мениджър на “артилеристите” Микел Артета, а Карло Анчелоти също е готов със своето предложение.
“Ако бях на негово място, щях да бягам от Мадрид - казва Карлос Валдерама. - Той е достатъчно добър, за да играе за всеки отбор. Не бих се съмнявал нито за миг. Хамес е страхотен играч и вече го е доказал. Има качествата да играе навсякъде по света.” Още през август миналата година Валдерама предупреди сънародника си, че няма да получава шансове при Зидан. “Треньорът не го иска и няма да играе, ако остане в “Реал”. Трябва да си тръгне. Когато Хамес подписа, феновете бяха развълнувани, както и президентът. Но треньорът не го харесва.”

Карлос Валдерама
Карлос Валдерама

Родригес премина в “Реал” през 2014 г., след като направи фурор на световното първенство в Бразилия. В първата си година колумбиецът попадна в идеалния отбор на сезона, но след това бе пратен под наем в “Байерн” за две години. Баварците не откупиха Хамес и в началото на този сезон той се завърна на “Сантяго Бернабеу”, но така и не спечели доверието на Зидан.
Същевременно другата спорна фигура в “Реал” Гарет Бейл няма намерение да напуска клуба. Уелсецът има железен договор и получава невероятната заплата от 600 000 паунда на седмица. Кандидати за крилото не липсват, но до момента никой клуб не иска да плаща подобно възнаграждение. Според английския “Мирър” Бейл е амбициран да впечатли Зидан и да се бори за мястото си в стартовия състав.
След края на сезона в “Реал” се задават сериозни промени. Клубът ще търси купувачи на Лука Йович и Лукас Васкес, а отдадените под наем Мартин Йодегор и Ашраф Хакими ще се завърнат на “Бернабеу”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене