ДЕВА: Напрежениe

РАБОТА Във връзка с наложената извънредна ситуация сте напрегнати заради спешни задачи на работното място, които сте длъжни да завършите. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват. От понеделник в никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии капризи. Не спорете заядливо, ако нещо при изпълнението на вашите служебни задачи не ви харесва. С търпение и без агресия приемете упреците на вашите колеги, които искат чрез вас да оправдаят собствените си грешки. Постепенно обстановката на работното място ще се успокои. Не инвестирайте прибързано и необмислено, за да не претърпите загуби.

ЗДРАВЕ Радвате се на добро здраве, което може да съхраните със спорт и почивка, като се грижите повече за себе си и не си създавате безпричинни притеснения.

ЛЮБОВ Обърнете внимание на близките си! Дарете им обич и нежност, каквато заслужават. Възможни са грешки в поведението ви, които с усилие ще поправите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене