Неймар с нов опит да се върне в "Барса"

Неймар се ослушва за нова оферта от "Барса"

Сапунката с трансфера на Неймар няма край. Предстои епизод пореден от нейния втори сезон, в който бразилецът се опитва да се върне в "Барселона", след като избяга оттам срещу 222 млн. евро и отиде в "Пари Сен Жермен". През миналата година сделката по завръщането на Неймар в Каталуния не се осъществи, но предстои нова офанзива, твърди местния "Спорт".

Бразилецът, който в момента е в родината си заради коронавирусната инфекция, която завладя света, е готов за завръщане на "Ноу Камп", разкрива изданието.
От "Барса" ще направят всичко по силите си да върнат Неймар, макар че отборът ще иска да привлече и Лаутаро Мартинес от "Интер". Отборът вече има доста застаряваща атака, тъй като Лео Меси и Луис Суарес отдавна са прехвърлили 30-те.
Неймар на практика може да се яви като заместник на Усман Дембеле, който се очаква да бъде продаден след края на сезона във Висшата лига. Все още не е ясно колко ще платят каталунците за него, но сигурното е, че Неймар е категоричен в позицията си да не остава в ПСЖ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене