Митко Рангелов: Липсата на публика ще окаже влияние

Рангелов е шампион на Германия с Дортмунд

Шампионът на Германия с „Борусия“ (Д) Димитър Рангелов призна, че липсата на публика ще бъде минус за домакините преди дербито с „Байерн“ (М).

„Настроението ще е малко по-различно, защото трибуните ще са празни - сподели специално за читателите на „България Днес“ Димитър Рангелов. - Отсъствието на 82 000 души ще окаже влияние. В такива мачове физическа и психологическа нагласа на футболистите е на пределно ниво. Ще бъде важно кой ще изиграе по-добре тактически 90-те минути.

„Байерн“ са в по-добра позиция, но „Борусия“ с всеки мач демонстрират, че влизат в оптимална форма. Баварците имат по-голяма индивидуална класа, ала домакините са показвали в доста мачове непримиримост.“
Според Рангелов представянето на Ерлинг Холанд ще бъде барометър за изхода на мача.

„Много ще се очаква от него . Дано да демонстрира на какво е способен срещу един от най-силните отбори в Европа – добави българският нападател. - Тогава всички ще оценят каква е неговата класа. Мачът ще е тест дали ще заслужи името, което вече му се носи на голмайстор и лидер, въпреки че още е много млад. Не е лесно за един тийнейджър да вкара 10 гола в 10 мача.“

Четете утре във вестник "България Днес" голямо интервю с Димитър Рангелов за това как е бил привлечен от Юрген Клоп в „Борусия“ и за неговите спомени с Левандовски, Гьотце и Хумелс!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене