Лили Иванова във фейсбук - шегува се с годините си, показва архивни кадри и апелира за важните неща

Профилната и? снимка във фейсбук.
СНИМКА: ВАСИЛ КЪРКЕЛАНОВ

Примата сама одобрява всичко за публикуване, често изразява позиция по наболели теми

Лили Иванова рядко дава интервюта, почти не се появява на обществени места, не се знае почти нищо за нея извън сцената. Не и ако не си потребител на фейсбук и не си попадал на официалната ѝ страница.

Там тя често открехва дискретно завесите на личното си пространство, като

публикува архивни

снимки от свои

концерти преди 50 г.,

показва как е боядисала яйцата си за Великден или как отглежда орхидеите си. 

Архивни кадри, с които Иванова показва как е изглеждала миналия век.
ФАКСИМИЛЕТА: ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ НА ПЕВИЦАТА ВЪВ ФЕЙСБУК
Архивни кадри, с които Иванова показва как е изглеждала миналия век. ФАКСИМИЛЕТА: ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ НА ПЕВИЦАТА ВЪВ ФЕЙСБУК
 

Често споделя фотографии зад сцената на концертите си или коментира актуални теми. Нерядко използва социалната мрежа, за да поздрави свой приятел за рождения му ден или да благодари на някой фен за мил жест към нея – стихотворение, букет цветя или подарък.

По време на пандемията бе още по-активна, като първо призова всички свои почитатели да спазват забраните и да си стоят вкъщи, като написа, че тя си стои у дома, чувства се прекрасно и прави планове. След това публично помоли всички нейни верни фенове да не ѝ носят цветя за имения ден предвид пандемичната обстановка, а букетите, пристигнали за рождения ѝ ден в края на миналия месец, подари на медиците от Александровска болница. Тогава също обяви новината първо в профила си в социалната мрежа, като в посланието ѝ са вплетени заглавия на нейни песни:

“Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците!

Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ!

Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект!

Приемете днес моите “аплаузи” към вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! 

Медиците от Александровска болница с цветя и подаръци от нея.

СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛИЛИ ИВАНОВА ВЪВ ФЕЙСБУК
Медиците от Александровска болница с цветя и подаръци от нея. СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛИЛИ ИВАНОВА ВЪВ ФЕЙСБУК

Поднасям ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за вас в знак на благодарност и обич!”, пише тя във фейсбук ден след личния си празник.

Тя не пропусна да честити празника на славянската писменост, като написа: “Наше призвание е да помним делото на светите братя Кирил и Методий и техните ученици и да съхраним българския език чист! За да ни има като народ! Честит празник!”.

И рожденият ден на футболния клуб “Левски” не остана незачетен от Иванова, като намекна и за кризата със собствеността на клуба: “Битката за съществуване на тази земя е валидна за всичко! Най-прекрасната ѝ част е победата! Пожелавам ви я от цялото си сърце и само напред!”. 

Тениска на “Левски”, с която честити празника на клуба.
Тениска на “Левски”, с която честити празника на клуба.

Всъщност нейният фейсбук профил съществува от 2012 г., когато Лили Иванова и екипът ѝ решават да създадат това пространство, което обединява всички фен страници на певицата. Така верните ѝ почитатели ще получават информация от първа ръка. А самата Лили Иванова е редактор на онлайн пространството – нищо не се публикува без нейното одобрение.

“Винаги съм защитник на истината и това, което ме убеди, е, че

си струва хората да

пият вода от извора,

вместо да четат

измислици”,

казва тогава тя пред “24 часа” и допълва, че е дала обещание пред себе си да намира време за общуване с феновете си чрез лични съобщения в социалната мрежа.

През 2014 г. показа снимка на орхидеите, които отглежда в дома си. Цветята са бели и розови, снимани в жилището на примата. 

Орхидеите на Лили Иванова през 2014 г.
Орхидеите на Лили Иванова през 2014 г.

“Цветята тази неделя” е статусът под снимката, а през 2016 г. тя прояви чувство за хумор по отношение на годините си и ден след своя рожден ден публикува в профила си снимка на торта със свещичка. Но вместо конкретна цифра, тя бе с въпросителна. Защото красивите жени не остаряват, а талантливите – още по-малко. Тя е и двете. 

Тортата, с която се шегува за годините си
Тортата, с която се шегува за годините си

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене