Новият треньор на "Левски" Георги Тодоров: На Наско не се отказва

Тодоров ще изведе "Левски" срещу "Арда"

"На Наско Сираков не се отказва!". Tака аргументира поредното си завръщане начело на "Левски" треньорът и бивш футболист на отбора Георги Тодоров пред "България Днес".
Преди година именно Тодоров класира "сините" за Лига Европа, довършвайки сезона след раздялата с Георги Дерменджиев. Димитър Телкийски, Тодор Симов и треньорът на вратарите Георги Стоянов са в щаба на временния наставник.
За Тодоров това е четвърто заставане начело на любимия тим. На "Герена" той рита като нападател между 1975 и 1979 г. и записва 33 мача, след което кариерата му преминава основно в "Шумен" и други наши отбори. Начело на "сините" е през 2001, 2003 и миналия сезон, а от преди два дни отново стана спасител, заемайки горещия стол.
"Нямам отношение в раговорите с Петър Хубчев, нито към това кой ще поеме отбора след края на настоящия сезон - признава Тодоров. - Наско ми се обади и ме помоли да водя тима в оставащите мачове. А на Наско не се отказва, още повече щом става въпрос за "Левски".
Временният наставник е наясно с изключително тежката ситуация и вероятността отборът да не стигне до евротурнирите. "Положението е тежко, не само защото играчите не са взимали пари. Почти три месеца не са играли футбол, формата им е далеч от желаното ниво. Давам си сметка с какво се захващам, колко ще е трудно и какви негативи може да понеса, но в името на "Левски" не мога да стоя отстрани", коментира още Тодоров, който от години работи в ДЮШ на клуба.
Петър Хубчев не води вече отбора, но раздялата със "сините" още не е факт. Проблемът е в неразплатените суми. Хубси иска 200 000 лева неустойка, а общата сума с неизплатените заплати за тази година набъбва до над 350 000 лв., признават от клуба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене