Златан избухна:"Милан" печелеше титлата с мен

Ибрахимович даде старт за големия обрат на "Милан" в дербито

"Милан" щеше да спечели титлата на Италия, ако Златан Ибрахимович играеше през целия сезон в тима! Това отсече със самочувствие самият голмайстор. Нападателят бе един от героите и вкара първия гол за феноменалния обрат срещу "Ювентус" от 0:2 до 4:2. Шведът се разписа от дузпа в 62-рата минута, а след това "росонерите" забиха още три безответни гола, дело на Кесие, Леао и Ребич. Преди това за "старата госпожа" точни бяха Рабио и Роналдо.
"Не е тайна, че съм възрастен, но годините са просто число и нищо повече. Тренирам добре, чувствам се ок. Днес играх повече, отколкото в предишния мач. Целта ми е по всеки възможен начин да помагам на тима. Аз съм президент, треньор и играч, но за съжаление, получавам пари само за последното. Ако бях в "Милан" от старта на сезона, вече щяхме да сме спечелили титлата", каза Ибра.
"Ще видим дали ще остана. Има още един месец, в който да се забавлявам, но виждате в каква странна ситуация се намираме. Не можем да контролираме случващото се. Не знам кога за последно феновете са ме виждали на живо. Странно е да се играе без публика. Ако "Сан Сиро" беше пълен, вечерта щеше да е незабравима", добави 38-годишният реализатор.
Треньорът на "Милан" Стефано Пиоли очаквано бе много щастлив след сладката победа на неговия тим в дербито. "Милан" се изкачи до петото място в класирането, но изостава прекалено много от четвъртия "Аталанта", за да атакува класиране за Шампионска лига.
"Всички комплименти са за играчите, които показват невероятен дух и воля. Дори в трудните моменти те остават единни и не спират да вярват. Днес усилията им бяха възнаградени с великолепна победа. Вече съм сигурен, че мога да разчитам на всеки, който се появи на терена", коментира Пиоли.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене