Иво Аръков от днес в турския сериал с Къванч Татлъту

Аръков като руснака Иван Сокуров в “Ирония на съдбата”
СНИМКИ: БИ ТИ ВИ

Българският актьор Иво Аръков влиза днес в турския сериал “Ирония на съдбата”, който сега върви всяка вечер по Би Ти Ви. Той ще се появи като безмилостен руски мафиот, израснал по затворите, който е готов на всичко, за да постигне целите си. И ще обедини доскорошните най-големи врагове - героите на звездите Къванч Татлъту и Онур Сайлак, в общ фронт срещу себе си.

Аръков прекара повече от 3 седмици миналия април в Истанбул за снимките на сериала. Попада в него благодарение на Би Ти Ви, която купува правата за излъчването на продукцията у нас. Това е телевизията, в която актьорът води шоуто “Мармалад” и която продуцира участието му в сериалите си “Скъпи наследници” и “Фамилията”.

Малко след като се прибира в София, много хора се свързват с него, за да го разпитват за сериала и героя му. А сега вече, когато “Ирония на съдбата” върви на малкия екран у нас, все го подпитват кога ще се появи и неговият герой в историята. Всъщност оригиналът на сериала е от 24 епизода, всеки от 140 минути. Тук сериите се делят на две. Иво участва в цели четири - от 17-и до 20-и епизод. “Беше ми малко сложно да изчисля, но им казах да ме гледат след 10 август и след това цели две седмици.”

Иво Аръков с турската звезда Къванч Татлъту
Иво Аръков с турската звезда Къванч Татлъту

На снимачната площадка Аръков се сприятелява с целия екип, говори си с тях на английски. Общува съвсем свободно и със звездата Къванч Татлъту, който се държи съвсем приятелски с него. “Това отношение беше от първия ден, в който се срещнахме”, казва Иво.

На раздяла Къванч му обяснява колко силно е впечатлен от дисциплината и отдадеността му и му благодари за добре свършената работа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене