Калин Врачански с главна роля в нов криминален сериал по Нова тв

Калин Врачански има главна роля в новия български криминален сериал, който ще тръгне в ефира на Нова тв през септември.
Сюжетът му разказва за голямата война, която избухва между следователя Борис Донков и неговия брат – бизнесмена Драгомир Донков. Двамата се превръщат от най-предани приятели в ожесточени врагове, изправяйки се един срещу друг. Единият търси отмъщение, а другият – истината. Битката променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им. Причината се крие в миналото, което и двамата се опитват да забравят, но без успех. Залогът в тази война е Лора – жената, в която и двамата са влюбени.

В актьорския състав освен Калин Врачански са още Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и други.

„Братя“ проследява семейните проблеми на различни поколения, но ще засегне и значимите теми за предателството, лъжите, тайните, амбициите, доверието, изневярата и отмъщението.

Изпълнителен продуцент на сериала „Братя“ е Краси Ванков с компанията „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха и на комедийната поредица „All Inclusive“. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката за сериала е Марио Балтаджиев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене