Неймар се изповяда: Мислех за отказване

Хората не ме харесваха, споделя причината бразилецът

Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар е обмислял да спря с футбола. Той сам призна шокиращата новина в интервю за Gaffer.
Бразилецът сподели, че е бил на ръба да се откаже, тъй като някои хора откровено и открито не го харесвали.
"Веднъж стигнах дотам да се чудя дали искам да продължа да играя футбол, тъй като хората не ме харесваха - обяви Неймар. - Прибрах се един ден и след това започнах да си спомням всичко, което направих, за да стигна дотук. Любовта, която изпитвам към футбола, ме успокоява и това ме върна в реалността. Аз съм човек, който лесно се справя с натиска. Затова съм номер 10 в бразилския национален отбор, в ПСЖ и просто съм Неймар. Много съм благодарен да представям отбори като ПСЖ и Бразилия. Знам, че трябва да давам 100%, когато играя, защото това очакват всички."
Той и съотборниците му победиха "Анже" с 1:0 като гост в мач от 20-ия кръг на Лига 1. ПСЖ беше без новия си треньор Маурисио Почетино, който е заразен с коронавирус и е под карантина. Парижани бяха водени от асистентите на аржентинеца - Хесус Перес и Мигел Д'Агостино. Единственото попадение в двубоя отбеляза Левин Курзава в 70-ата минута. Той беше точен от воле след недобре изчистена топка.
С успеха ПСЖ събра 42 точки и се изкачи на първата позиция в класирането. Лидерът до момента "Лион" е с две точки по-малко, но игра късно снощи с "Метц".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене