Гласът на Вергов в клипове без обяснение по Нова тв

Вергов започна снимките на сериала в средата на ноември.

Кратки видеа загатват за криминалния сериал, в който актьорът ще е в главна роля

Криминолози, облечени в защитни облекла, прибират стъклена чаша в плик - улика за току-що извършеното престъпление. “Това е един от най-опасните рецидивисти, които съм виждал”, казва познат глас.

Всичко това са кадри от няколко много кратки клипа, които Нова тв пусна на необичайно място в програмата си - в края на рекламните блокове и в самото начало на предавания и сериали като “Черешката на тортата” и “Хавай 5-0”.

Те приличат на част от известен американски психотрилър или криминална драма. С едно голямо изключение - актьорите в него са българи и очевидно действието се развива у нас. Кадрите, които са само няколко секунди и без никакво обяснение какво представляват, са всъщност автореклама на най-новия сериал, който телевизията ще пусне скоро в програмата си. Доказателство за това е красивата и талантлива Ани Пападопулу - единственото ясно разпознаваемо лице, което се вижда в тийзърите. Тя се заканва този път да залови убиеца психопат. Най-вероятно това е страховитият Иво Пашалиев-Цайса, чието досие се вижда за кратко в клиповете.

Пападопулу ще си партнира с друга голяма звезда. Юлиан Вергов така и не се появява на екрана, но гласът му - ясен и разпознаваем, потвърждава новината, че се връща в сериалите, както в. “24 часа” написа първи в началото на годината.

Актьорът започна снимките на криминалната продукция в средата на ноември и сам разказа във фейсбук, че работи по нов сериал, в който ще изиграе главната мъжка роля.

Неговият герой ще ръководи оперативна група за разследвания, която се занимава с най-тежките случаи. В актьорския състав са още Елена Телбис, Христо Петков, Емил Котев, който също се вижда в тийзърите.

Сценарият на сериала с работно заглавие “Оперативна група” е на Александър Чобанов. Оператор е Борис Славков, а режисьор - Димитър Димитров. И двамата са работили по някои от най-успешните ни филми и сериали като “Дървото на живота”, “Събирач на трупове” и “Откраднат живот”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене