Президентът на "белите" Венци Стефанов: Заги има недовършена работа в "Славия"

Загорчич познава отлично състава на "Славия"

"Загорчич има недовършена работа в "Славия, а Тарханов винаги е добре дошъл на Овча купел." Това заяви пред "България Днес" президентът на "белите" Венци Стефанов преди полуфинала за Купата на България срещу "Арда". Първата среща между двата отбора завърши 0:0 и всичко ще се реши днес на реванша в София. Стефанов и руският специалист се разделят като приятели и нищо чудно скоро отново да работят заедно. Златомир Загорчич е новият-стар треньор на отбора.

"Доволен съм от Тарханов - категоричен е президентът на "Славия" - Пое отбора в трудна ситуация и ни отлепи от дъното. В момента, в който водя разговора с вас по телефона, той е до мен. Коментираме ситуацията в клуба и всичко, което се случва около нас в живота. Футболът си е футбол, човешките отношения са нещо много по-важно. Тарханов е приятел на България и на "Славия", остава си един от нас".
Наставникът на "Арда" очаква труден двубой в София. "Мачът срещу "Славия" ще е тежък, но затова сме се готвили - да издържим. Дано равенството срещу ЦСКА-София даде по-голямо самочувствие на състезателите. Мислим само за мача във вторник с белите. Изходът от този полуфинал може да изведе нашия клуб на друго ниво. Знаете, че сме млад клуб, отскоро сме в Първа лига. Надявам се да подготвим състезателите по най-добрия начин. Иван Коконов получи травма в областта на хълбока, надявам се да се възстанови. Срещу "Славия" ще покажем всичко, на което сме способни."




Венци Стефанов
Венци Стефанов
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене