Треньорът на "Локо" (Пд) Александър Тунчев: Търсим реванш срещу "Левски"!

"Левски" спечели срещу "Локо" (Пд) с 1:0 на "Георги Аспарухов" в последния мач между двата отбора

"Левски" винаги е опасен, особено когато е наранен. Треньорът на "Локомотив" (Пловдив) Александър Тунчев е наясно с това преди днешния сблъсък на "Лаута" между двата отбора. "Сините" допуснаха поражение на стадион "Георги Аспарухов" с 0:3 от шампиона "Лудогорец", но това не прави задачата на пловдивчани по-лека.

"Ще търсим реванш срещу "Левски", те ни победиха с 1:0 в един от моите първи мачове начело на "Локо" - коментира пред "България Днес" наставникът на "черно-белите" Александър Тунчев. - Тогава в нашия състав имаше еуфория от разгромния успех в дербито срещу "Ботев" с 6:0. Но само няколко дни по-късно в София загубихме от "Левски". Наясно сме, че ако сега искаме трите точки, ще трябва да ги извоюваме на терена. Основната ни цел е да завършим в Топ 3. Ще направим всичко възможно да завършим колкото е възможно по-напред в класирането."

Александър Тунчев
Александър Тунчев

Мачът в столицата между "Левски" и "Локо" (Пд), завършил с победа за "сините" през декември, бе и повторен дебют за треньора Славиша Стоянович. Сега съставът ще бъде воден от помощника Живко Миланов, защото сръбският специалист се възстановява от коронавирус. Миланов не скри разочарованието си след загубата от "Лудогорец" на "Георги Аспарухов" през уикенда.
"Надяваме се ситуацията в клуба да се оправи и отборът на "Левски" да изглежда различно на терена - заяви Миланов. - "Лудогорец" ни даде добър урок. Веселин Минев ще ми помага, той ми е добър приятел. Ситуацията с пандемията не може да се предвиди и сега почти целият треньорски щаб е под карантина. Последните дни останах сам с домакина на тренировка. Затова прибягнах към връщането на Минев. Докато продължава карантината на старши треньора и на другите помощници, Веско ще остане. Той е доказал любовта си към "Левски" и има място тук. Хубавото на футбола е, че винаги идва нов мач. Трябва да вдигнем главите и да се представим силно в двубоя срещу "Локомотив".



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене