Една от големите звезди на “Игра на тронове” снима филм в България

Питър Динклидж в образа на Тирион в кадър от “Игра на тронове”

Един от ключовите герои в "Игра на тронове" Тирион Ланистър, който винаги държи чаша с вино в ръката си и може да предвиди ходовете на всички врагове, ще пристигне в България този месец заради снимките на филм, пише авторитетният сайт за кино “Холивуд рипортър”.

Питър Динклидж, както е истинското име на актьора, идва в страната заради продукцията “Токсичният отмъстител”, която ще бъде нова версия на едноименната черна комедия от 1984 г. Динклидж ще бъде в главната роля - на Токси.

Сюжетът според киноплатформата IMDB се върти около портиер, който работи в здравна компания и е диагностициран с тежко заболяване. То може да бъде излекувано със скъпо лечение, за което алчните му работодатели не искат да платят. След като решава да вземе нещата в свои ръце и да обере компанията, пада в токсична яма, вследствие на което се превръща в деформираното чудовище Токси, което обаче иска да прави добрини и да отмъсти на тези, които са го наранили.

Във филма в ролята на злодей влиза холивудската легенда Кевин Бейкън. Той участва в десетки продукции, като “Х-мен: Първа вълна”, “Оглупели от любов” и др. Сред актьорския състав са още младият Джейкъб Трембли и Тейлър Пейдж, която участва в получилата “Оскар” тази година лента “Ма Рейни: Майката на блуса”.

Режисьор на “Токсичният отмъстител” е Майсън Блеър. Той е работил по трилърите “Катастрофа”, “Зелена стая” и драмата “Злато”. Очакват се снимките за най-новия му проект да започнат до края на месеца в България.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия

Напишете дума/думи за търсене