Vivacom Art Hall е в нов дом - адресът е “Оборище 5”

эНа специален артследобед бе обявено партньорство на VIVACOM Art Hall и галерията на ул. “Оборище” 5

Подкрепата за галерията в сърцето на София е логично продължение на дългогодишната традиция на Vivacom да застава зад значими проекти и средища на културата. (В момента там е новата изложбата на известния творец Андрей Лекарски - б. р.)

“Вярваме, че това наше решение ще допринесе за обогатяването на артсредата в столицата. Заедно с VIVACOM ще продължим да развиваме еднo от най-предпочитаните места за събития, изкуство и култура в София. Под името VIVACOM Art Hall Oborishte 5 галерията ще продължи да бъде предпочитано място за млади български художници, както и за прочути имена от световната и българската артсцена”, казаха инициаторите.

“Много съм щастлива, че галерия “Оборище 5”

обединява усилие с

Vivacom за подкрепа

на артистичния живот в София.

Вярвам, чe нашият опит в представянето на съвременно изкуство от световна значимост, както и на модерни български творци, в съчетание със социалната ангажираност на Vivacom ще превърнат това изключително арт пространство в любима територия за ценителите.

Благодарение на

партньорството

повече артисти ще могат да излагат своите произведения в галерията и да се представят повече музикални спектакли. Въодушевени сме да разгърнем инициативите си за детско творчество и да представим още колекционерско изкуство”, заяви Деница Гергова, основател и арт директор на “Галерия “Оборище” 5”.

Деница Гергова (вляво) и Веселка Вуткова си стискат ръце в името на бъдещата галерия,  вече под името Vivacom Art Hall Оборище 5.
Деница Гергова (вляво) и Веселка Вуткова си стискат ръце в името на бъдещата галерия, вече под името Vivacom Art Hall Оборище 5.
Галерията, вече под името Vivacom Art Hall Оборище 5, ще продължи да бъде домакин на вълнуващи събития и изложби на българското и световното изкуство и ще продължи досегашната си традиция на модерно, градско място за култура, представящо различни форми на изкуството.

Изложбата на Андрей Лекарски в новото артпространство.
Изложбата на Андрей Лекарски в новото артпространство.
“Сигурна съм, че поставяме началото на успешно арт партньорство и заедно ще надградим уникалните възможности на залата на “Оборище 5” като

една от най-активните

и разпознаваеми

локации в столицата и място за забавление сред произведения на изкуството в несравнима атмосфера. Под името “Vivacom Art Hall Оборище 5 ” галерията ще продължи да бъде предпочитано място за изява на талантливи млади автори, както и на прочути имена на световната и българска артсцена” , каза Веселка Вуткова (на снимката горе вдясно), директор “Корпоративни комуникации” във Vivacom.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене