Седмичен хороскоп: Близнаците ще са разочаровани, везните ще правят грешки

Седмичен хороскоп

ОВЕН: СПОКОЙСТВИЕ

Работа: Началото на седмицата ви носи трудности по пътя към успеха, които изискват да запазите спокойствие и да не реагирате агресивно. Очаква ви положително разрешаване на делови проблеми, които тегнат над вас и ви пречат да работите така, както умеете. През всичките четири дни периодът е благоприятен за изяви, ако овладеете емоцията си. Този е начинът да постигнете целите си. От понеделник заетите в деловата сфера да изяснят и приключат финансовите разногласия с партньорите си. Стабилни сте и се радвате на отлични резултати, въпреки че сте напрегнати.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не пропускате почивката. През тази седмица зрението може да ви създава проблеми и да се наложи намесата на очен лекар.

Любов: Ще се влюбите. Ако сте семейни, трудно ще се измъкнете от неприятностите. Флиртът с очарователен мъж не е причина, скъпи жени, да си мислите, че сте срещнали голямата любов.

ТЕЛЕЦ: ДЕЛОВИТОСТ

Работа: От първия ден на седмицата сте подвластни на промени, някои неочаквани, но полезни за вас. На работното място бъдете делови и концентрирани, за да не пропуснете важна информация. Ще се наложи, колкото и да не искате, и в почивните дни да провеждате делови срещи. Предложенията, които ви отправят, са примамливи и ви обещават професионален възход. От понеделник разчитайте на приходи, които ще? предизвикат недоволството на околните. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с мълчание. Не вземайте крайни решения и не действайте импулсивно.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, а главоболието е, защото сте неуверени в себе си, но най-вече заради невъзможност да вземете решение, свързано с личните ви проблеми.

Любов: В състояние сте да си създадете неприятности, ако сте семейни и имате извънбрачна връзка. Вечерта се усамотете, за да прецените дали вървите във вярната посока.

БЛИЗНАЦИ: РАЗОЧАРОВАНИЕ

Работа: В дните от четвъртък сте разочаровани заради неочаквани обрати на работното място. Ако сте внимателни, ще съумеете да избегнете сериозните финансови загуби и да съхраните стабилността си. Неочаквани събития ви гарантират признание и ще събудят желанието на вашите неприятели да ви навредят. От понеделник постигате поставената цел, като вложите силите си в работа. Съобразете се с обстоятелствата и не бъдете прибързани.? Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Разпореждането да се заемете с работа, която няма да ви донесе полза, ви изнервя.

Здраве: Здравето ви е стабилно. За да го съхраните, надмогнете ината си и нежеланието да се предпазите от вирусни инфекции и алергии, които са ваш постоянен спътник.

Любов: Вечер ви радват романтични срещи. Внимавайте да не се разочаровате от новото си завоевание. Липсата на сексуални удоволствия се отразява и на желанието за активен живот.

РАК: ПЪТУВАНЕ

Работа: Първите дни от седмицата позволяват, стига да е възможно, да пътувате с приятели или с близките си или да проведете делови срещи, които отложихте заради липса на време. Анализирайте действията си и бъдете внимателни в думите си. Успехът ще ви споходи само при условие, че си поставите реална и лесноосъществима цел, с която да привлечете нови партньори. Колегите подкрепят всички ваши начинания. От понеделник прибързаността ви вреди. Правете реална преценка на ставащото около вас. Заради трудностите планирайте действията си, а не действайте импулсивно.

Здраве: Здравето ви може да е нестабилно заради невъзможност да разберете какво става около вас. Овладейте желанието да сте господари на околните и да ги обсебвате.

Любов: В личния ви живот хармонията е застрашена от разпад, защото умората ви пречи да сте мили с близките си. Не е изключено да сте нападателни без причина и да си вредите сами.

ЛЪВ: ВИСОКИ ПРИХОДИ

Работа: От първия ден на седмицата сте дейни и готови за трудови подвизи, които ще ви донесат отлични приходи. Не се разпилявайте, а работете до последния възможен час всеки ден дори и ако се чувствате уморени. Стабилизирайте постигнатото в професионално отношение. От понеделник забравете изкушението си да противоречите. Постарайте се да работите, без да се разсейвате. Проведете важните разговори, без да достигате крайни споразумения. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Направете задълбочен анализ на резултатите и поправете грешките си.

Здраве: Здравето ви е стабилно независимо от напрежението през всички дни от седмицата, но въпреки това почивката е задължителна, особено ако сте си направили ваксините.

Любов: Влюбени сте, но се страхувате да споделите чувствата си. Семейните представители на знака може да си създадат проблеми, ако са ги завладели неочаквани непозволени чувства.

ДЕВА: НЕКОРЕКТНОСТ

Работа: Началото на седмицата не е особено радостно за вас, защото заради проявена некоректност от ваша страна сте заслужили гнева на колегите си, който ще се стовари върху плещите ви неочаквано. Мълчете и търпете, друго няма как да предприемете, след като сами сте си виновни! Променете плановете си и свършете допълнителна работа, която ви носи добри доходи. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. От понеделник, за да си спестите проблемите, ви съветвам да не проявявате лекомислие. Избягвайте странично влияние.

Здраве: Здравето ви няма как да е стабилно, след като за пореден път сте напрегнати и депресирани. Напрежението ви вреди, но повече ви вреди опитът да властвате над околните.

Любов: Общуването с близките ви е хармонично. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Ако сте семейни или имате стабилна връзка, не се изкушавайте да изневерявате.

ВЕЗНИ: ГРЕШКИ

Работа: От четвъртък не вземайте крайни решения, за да избегнете грешките. Откажете среща с непознати кандидати за ваши делови партньори и не приемайте предложенията им за инвестиции, дори и да са близки с ваш колега или приятел. Добрите ви постижения са предимно в материалната сфера. Обмислете подготвяне на договори, обвързващи ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. От понеделник е във ваша полза да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква изтощаващ ви разход на сили. Бликащата емоция ще доведе до срив в отношенията ви.

Здраве: Възможно е през цялата седмица да почувствате леко неразположение заради прекомерното натоварване на работното място, което и вие сте приели с лично съгласие.

Любов: Очаквайте появата на партньор, за когото неочаквано ще осъзнаете, че може да споделите живота си. Въпреки това не избързвайте с крайното си решение.

СКОРПИОН: ПОЛЕЗНИ ПРОМЕНИ

Работа: От първия ден на седмицата промените са във ваша полза. Имате възможност да изградите стабилна основа за бъдещия си професионален възход и мечтаните приходи. Ще се стремите на всяка цена да си осигурите стабилни професионални позиции. Ще постигнете целта си, ако работите според наложените правила и не се противопоставяте на колегите си. От понеделник бъдете естествени и не се опитвайте да сте нечие копие дори и ако е достоен пример за подражание. Самоувереността ви вреди, ако не овладеете чувствата и желанията си и налагате с инат мнението си.

Здраве: Здравето ви е стабилно. При възможност, ако не сте алергични, вечер излизайте на разходка сред природата и бързо ще се освободите от напрежението, на което сте подложени.

Любов: Ще ви обземе силна любов, преливаща в силна омраза заради съмнения във верността на половинката ви. Запазете спокойствие и проведете разговор, който ще внесе яснота.

СТРЕЛЕЦ: НОВА РАБОТА

Работа: През първите дни на седмицата обмислете още веднъж намерението си да смените? своята работа. Поискайте потвърждение от бъдещите си началници, че ви гарантират по-високото заплащане. Осъществете всичките си срещи и разговори. Бъдете настоятелни, дори и да искат да ги отложат. От понеделник не пропускайте да завършите започнатото в началото на седмицата. Вечер се отдайте на отдих и раздумка сред своите близки. Не рискувайте и не се преуморявайте. Имате възможност да изгладите финансови разногласия с началниците си. Не се заблуждавайте, че не носите вина за загубите, които търпите.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте способни да си навредите сами, защото се товарите с непосилна работа, без да осъзнавате, че мозъкът и тялото ви трябва да си почиват.

Любов: Простете обидите, изречени от любимите ви хора, ако са били подтикнати от ваш флирт и изневяра. Намерете начин да се извините без гаранция, че ще ви простят.

КОЗИРОГ: ИЗИСКВАНИЯ

Работа: Завишените изисквания от страна на ръководството са причина за раздразнителността ви и за разправиите с вашите колеги. Желанието ви за големи приходи може да се превърне в причина за немалки загуби заради обещание за рисковани инвестиции, което сте дали. Бързо ще съжалите за поетото задължение. От понеделник не планирайте задачите си заради възможна непредвидена странична намеса. Не се изкушавайте да поставяте ново начало. Трудностите са породени от външни фактори, затова се радвайте и на малките си постижения. Търсете и постигнете разбирателство в професионален план.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си и на това на вашите близки. Ако не сте се ваксинирали, е във ваша полза да го сторите, за да сте стабилни през есента.

Любов: Възползвайте се от чара си и умението да омайвате новите си познати, ако искате да срещнете своята половинка или сте открили партньор, който ви привлича.

ВОДОЛЕЙ: ТРУДНОСТИ

Работа: От четвъртък и през почивните дни липсата на добро настроение ви пречи да се справите със задълженията си, особено ако сте на работното място. Трудностите са преодолими, ако се заемете със задачите си, а не чакате някой друг да се справи с тях. Имате възможност да постигнете финансовите си цели, но не по начина, който избрахте. Няма да загубите пари, но и няма да постигнете мечтаните приходи. От понеделник бъдете отговорни към своите постъпки. Проявете предпазливост при неочаквани разходи. Ако сте зад волана, бъдете внимателни при пътуване извън мястото, в което живеете.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Вечерта се разходете преди лягане. Ще си осигурите спокоен сън и ще наваксате малко липсата на движение.

Любов: Вечер споделяйте проблемите с близките си, без да проявявате агресия. Несемейните, които са самотни, да се огледат за подходящо партньорство.

РИБИ: НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ

Работа: През първите дни на седмицата нарастват професионалните ви перспективи. Плановете ви ще претърпят промени. Не прекалявайте с амбициите си. Тактът е във ваша полза. Бъдете особено предпазливи в отношенията с партньорите си. Липсата на разбирателство на ?работното място блокира желанието ви да се заемете със задачите си. Не рискувайте и не се впускайте в безпричинен спор. От понеделник овладейте емоциите си и проявете далновидност. Не се събирайте с хора, които ви повлияват неблагоприятно. Не си разваляйте настроението заради интриги по ваш адрес от новите ви познати.

Здраве: Здравето ви изисква да сте внимателни, защото сте податливи на настинки, инфекции и травми. Не прекалявайте с концентратите

Любов: Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми може да съсипят намерението ви да сте си у дома, щастливи с любимите си хора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене