Великата красота: Моника Белучи отстъпи пред Дева Касел

В една и съща рокля. Две жени. С дълги черни и буйни коси. Красиви и изразителни очи. Чувствени устни. Десетилетия между тях. Едната е на 56 години, другата на 16. Майката, божествената икона, редом до своето безсмъртие - заключено в младостта на нейната ослепителна дъщеря. Великата красота.

Моника Белучи и нейната голяма наследница Дева Касел за първи път са заедно на корица за юлския брой на италианския “Вог”. Те позират пред обектива на фотографа Паоло Роверси, а кинозвездата оставя главната роля на своето момиче, осветявайки го допълнително с присъствието си, вместо да иззема централното място.

“Самата Моника искаше да отстъпи и да остави светлината на прожекторите на Дева. Нека го признаем: отстъпването на място за тези, които следват (дъщеря, наследник) не е нещо, което сме свикнали да виждаме често”, обяснява Емануеле Фарнети, главен редактор на “Вог Италия”.

Броят на модната библия е посветен на тийнейджърите и на всички връстници на Дева.

“Това е пътешествие на емоциите, онези ярко оцветени чувства, които само определен момент от живота може да предложи: чувство на безпокойство, смесено с безкрайните възможности на време, когато всичко тепърва ще започне”, подчертава Фарнети.

Дева е първото дете на Белучи и големия френски актьор Венсан Касел. Двамата имат още една дъщеря - Леони (11 години). За съжаление на многобройните почитатели на звездната двойка те се разведоха през 2013 г., но и днес имат чудесни отношения помежду си.

Момичетата им имат и полусестра - Амазони, която е плод на любовта на Касел с настоящата му съпруга - модела Тина Кунаки.

“Семеен бизнес”, написа гордият татко, който сподели кадъра от корицата на “Вог” в своя профил в инстаграм.

С такова наследство от гени и слава Дева сякаш е предопределена да последва стъпките на родителите си и да стане модел, а навярно в бъдеще и актриса. Всъщност тя участва в професионална фотосесия още преди да се роди, тъй като когато Моника е бременна с нея, позира пред обектива на Фабрицио Фери.

“Попитах дъщеря си защо иска да се снимаме заедно, а тя ми даде един чудесен отговор: “Защото последния път, когато са ни заснели заедно, аз съм била в корема ти”, признава Белучи.

Дева е родена в Рим. Говори пет езика. Свободолюбива и независима. Едва на 13 години стартира кариерата си на модел. През април 2019 г. подписва с Dolce & Gabbana. Отделно позира сама за редица корици на Harper's Bazaar, Elle и други популярни списания. Също промотира различни продукти онлайн. Според някои източници от своята моделска кариера тя вече е заработила около 6-7 милиона долара.

“Аз съм много привързана майка, но се опитвам да приемам нуждите на моите дъщери. Истината е, че Дева успява да се справя сама с всичко. Погледнете я само! Тя изглежда така, сякаш не се страхува от абсолютно нищо и нищо не може да я спре”, сигурна е Моника.

Младото момиче вече има над 380 хил. последователи в инстаграм, но самата тя не следва никого. Дори собствените си родители. От нейния официален профил става ясно, че е влюбена и има гадже - Лука Саландра, също модел.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене