Ултиматум за Любо Пенев

Пенев отново влиза в конфликти

Биеш или си заминаваш!

Такъв ултиматум е получил треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев преди мачовете с латвийския "Лиепая" и ЦСКА 1948. Напрежението на "Армията" продължава да се покачва след разгромната загуба с 0:4 от "Лудогорец" за Суперкупата на България. Шефовете на клуба са крайно недоволни от показаната игра и проведената подготовка преди началото на сезона. Масло в огъня наля и освобождаването по настояване на Пенев на кондиционния треньор Кирил Динчев от първия отбор. Той е любимец на футболистите, а освен това е сочен за много близък до собственика Гриша Ганчев. Вместо него за физическото състояния изцяло ще отговаря испанецът Пабло Караско, чиито методи не се одобряват от част от играчите. Недоволство има и от новите попълнения, които все още не могат да бъдат адаптирани в отбора, въпреки че Пенев твърдеше обратното преди мача с "Лудогорец".
Отпадане от "Лиепая" почти сигурно ще доведе до уволнение на Любо или формално напускане по негово желание. Пенев отново е влязъл в противоречие с част от ръководните фигури на "Армията", което не вещае нищо добро за бъдещето му при "червените". Любо вече на три пъти през годините напуска треньорския пост в Борисовата градина, като почти винаги това е белязано от скандали. При първия си престой той се изпокара с тогавашните собственици от "Титан", след като преди това Ел Голеадор изгони временно няколко футболисти за неспазване на режима. Второто му треньорство на "Армията" продължи съвсем кратко, а при третото напусна и обвини ръководството, че не го подкрепяло. През март тази година той се завърна при същите шефове, но третият му престой също може да се окаже неособено продължителен. Към момента Любо има изцяло подкрепата на феновете, които скандираха името му дори докато отборът падаше с 0:4 от "Лудогорец"
От идването си на "Армията" Гриша Ганчев показа, че няма особено търпение към треньорите. За последните пет години Пенев е 14-ият наставник на "червените".




Доброто представяне в Европа е основна цел за ЦСКА
Доброто представяне в Европа е основна цел за ЦСКА
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара

Напишете дума/думи за търсене