четвъртък, 20 юни 2024 г.

Овен

Пълен както с хубави, така и с неприятни изненади, четвъртък е емоционален за вас. Затова запазете дистанция, за да може да получите колкото се може по-всеобхватна представа за нещата.В работата сте в решаващата фаза.

Здраве: ★★
Любов: ★★★★★
Късмет: ★★★★★
Работа: ★★★★★★

Телец

Очаквайте проясняване на ситуацията. Нещо, благодарение на което ви се разкрива истинския смисъл на случващото се. Това означава, че сте достигнали до важен момент, така че следете внимателно всичко.

Здраве: ★★★
Любов: ★★
Късмет: ★★★★★★
Работа: ★★★★

Близнаци

Деликатната ви чувствителност ще позволи да отличите изпълнимото от неизпълнимото, полезното от безполезното. Дайте достатъчно време, за да си изясните нещата в цялост и да добиете увереност в себе си.

Здраве: ★★★★
Любов: ★★★★★
Късмет: ★★
Работа: ★★

Рак

Моментът е важен за работата или бъдещето на важен за вас проект. Затова нека вашата вяра прерасне в дълбока увереност и нагласата за победа ще ви отведе до целта.Условието за успех обаче е да действате самостоятелно.

Здраве: ★★★
Любов: ★★★★★★
Късмет: ★★★★★★
Работа: ★★★★

Лъв

Ако направите решаващата крачка, скоро ще се доберете до независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас. Радват ви домашни новости.

Здраве: ★★★
Любов: ★★★
Късмет: ★★★
Работа: ★★

Дева

Не се захващайте с работа, превишаваща вашите възможности. По-добре проверете колко сили и средства трябва да вложите в осъществяването на своите планове и дали сте готови на това. В любовта – без големи надежди.

Здраве: ★★★★
Любов: ★★★★★
Късмет: ★★★
Работа: ★★

Везни

Използвайте максимално момента. Ще се убедите, плановете ви се изпълняват по-успешно, отколкото сте очаквали. Направете първата крачка, после всичко ще върви от само себе си. Става дума за нещо със специално значение за вас.

Здраве: ★★★★★
Любов: ★★★
Късмет: ★★
Работа: ★★

Скорпион

Моментът не е подходящ да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина, не осъществите замислите си докрай.Някои отменят пътуване.

Здраве: ★★
Любов: ★★
Късмет: ★★★★
Работа: ★★★★★

Стрелец

Моментът е важен за вас. Гледайте на нещата мащабно, за да видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си, ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията.

Здраве: ★★★
Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★★
Работа: ★★★★★

Козирог

Изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. Става дума както за лични, така и за служебни намерения. Наранени са чувствата и в интимния живот.

Здраве: ★★★★
Любов: ★★
Късмет: ★★★★★
Работа: ★★★

Водолей

Срещи и контакти поглъщат цялото ви време. От друга страна това е добре, защото ще научите нещо, хвърлящо нова светлина върху нещата. Може да е за работата, може да е в личен план.За някои тревогите са в постоянното партньорство.

Здраве: ★★★★★★
Любов: ★★★
Късмет: ★★★★
Работа: ★★★★

Риби

От вас зависи. Моментът е важен за работата или бъдещето на важен за вас проект. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Най-сетне идват интимни новини, а за някои събитието е много специално.

Здраве: ★★★★
Любов: ★★★★
Късмет: ★★
Работа: ★★★★★

Напишете дума/думи за търсене