Избяга ли принцеса Шарлийн от Монако, или е болна

В разгара на пандемията и след като собственият й съпруг бе болен от коронавирус, принцеса Шарлийн отиде в Зимбабве да помага за спасяването на осиротели носорози.

Съпругата на Албер II вече 6 месеца не е виждана в княжеството, живее в Южна Африка

Съпругата на принца на Монако вече 6 месеца не е виждана в княжеството, което породи съмнения, че е възможно да е напуснала Албер II. Още преди да се оженят преди 10 г., европейски издания тиражираха информации, че принцеса Шарлийн е правила три опита за бягство, но те били неуспешни. Първо, пробвала да изчезне, докато била на проба за сватбената си рокля в Париж, след това по време на състезание на Формула 1 в Монако, а по-късно представител на двореца ѝ отнел паспорта, докато се готви тайно да излети от Ница.

Подозрения, че бившата южноафриканска шампионка по плуване горчиво съжалява за съгласието си да стане съпруга на Албер II, имаше дори в деня на тяхната венчавка. Русокосата красавица на няколко пъти бе забелязана да плаче. След това се появиха твърдения, че е изпаднала в депресия, защото не може да дари с наследник монарха. Но след като през декември 2014 г. роди близнаците им Габриела и Жак, който стана престолонаследник, изглеждаше, че семейството живее щастливо и сътресенията около изневерите на съпруга са зад гърба им.

63-годишният принц

е баща на още две

извънбрачни деца,

на които плаща

издръжка,

но те нямат право да претендират за трона. 29-годишната Джазмин е плод на негов любовен роман с американска брокерка на имоти, а 18-годишният Александър – от връзка с френска стюардеса. В навечерието на брака му с Шарлийн бе съобщено, че е поискано да се подложи отново на тест за бащинство заради съмнения, че има и друг син, но не се стигна до признаването му.

Последната претенция към него за узаконяване на наследник дойде от бразилка в края на миналата година. 34-годишната жена твърди, че са се срещнали в нощен клуб в Рио де Жанейро през 2004 г. Имали любовна връзка около месец. Тя придружавала принца при пътувания в Европа и Русия, където той я запознал дори с президента Владимир Путин. След това се разделили, но тя се оказала бременна и родила дъщеря, която вече е на 15 г.

От двореца запазиха мълчание по новите претенции за бащинство, но съпругата на Албер II се появи с пънкарска прическа, което бе възприето като знак, че тя се бунтува срещу ставащото. Принцът среща 20-години по-младата от него Шарлийн по време на състезание в Монако през 2000 г., като 6 г. по-късно са видени за първи път заедно и след 4 г. обявяват годежа си. Не е ясно дали са имали връзка през 2004 г., когато бразилката твърди, че е забременяла от Албер II, но съпругата е снимана да раздава коледни подаръци много тъжна и уморена след нейното разкритие. Тогава източник от двореца твърди, че Шарлийн не иска да вярва на твърденията за ново извънбрачно дете, но справянето с тях е кошмар и това била най-лошата криза, откакто се е омъжила за принца на Монако.

Южноафриканската шампионка по плуване на няколко пъти бе забелязана да плаче по време на венчавката си с принца на Монако през 2011 г.
Южноафриканската шампионка по плуване на няколко пъти бе забелязана да плаче по време на венчавката си с принца на Монако през 2011 г.

Така че не е изненадващо, че в началото на тази година тя предприема пътуване до родината си Зимбабве. Официално се твърди, че визитата е свързана с ангажименти като посланик на добра воля за опазване на дивата природа. Принцесата публикува в инстаграм свои снимки в защитно облекло, докато помага за спасяване на осиротели носорози, чиито родители са убити от бракониери.

След като обаче в продължение на 4 месеца не се връща в Монако, е съобщено, че се намира в Южна Африка, където през април за Великден е посетена от съпруга си и двете им деца. Наложило се да остане по-дълго от предвиденото в Африка, защото инфекция поразила ушите, носа и гърлото ѝ. Тогава се появяват и първите съмнения, че

Шарлийн вероятно

не планира връщане

при съпруга си

Още повече че пред южноафриканско списание тя признава, че е благодарна за живота си в Монако, но често е тъжна там, защото ѝ липсва семейството и приятелите в Южна Африка. Споделя още, че гледането на 6-годишните ѝ близнаци е доста уморително.

“Аз съм африканка и винаги ще бъда. Това е моето наследство, то е в сърцето и във вените ми”, казва шампионката по плуване при едно от пътуванията си на Черния континент през 2017 г.

Монархически източници от Монако са разкрили пред “Дейли мейл”, че между Шарлийн и Албер

съществува

споразумение, че тя

може да го напусне,

след като го дари с

наследник,

ако нещата помежду им не се развият добре. Въпросната сделка била предложена от служители на двореца в навечерието на сватбата им, която била пред провал заради поредния скандал с претенции за признаване на бащинство от принца.

Дали този момент е настъпил, все още никой не казва. Принцесата пропусна да се върне през май в Монако за връчването на голяма награда, на която е патрон. Не го стори и за 10-ата годишнина от брака си с Албер II през юли. Тогава тя публикува прочувствено съобщение до съпруга си в инстаграм, в което го нарече своя опора и сила и му благодари за любовта и поддръжката. По-късно даде и интервю, в което обясни, че не може да се върне в Монако, защото лекуващите я лекари не ѝ позволяват да лети, но всекидневните разговори с Албер и децата ѝ помагали много да поддържа настроението си, тъй като често е тъжна, защото много ѝ липсват. По думите ѝ тя е

преживяла операция

за лифтинг на

синусите с цел

поставяне на зъбни

импланти

още при пристигането си за лечение в Южна Африка в средата на май. Наложило се е да бъде направена втора интервенция на 23 юни след силна болка в ушите, заради което трябва да отложи връщането си в Монако, но копнее за децата, съпруга и кучетата си там.

Шарлийн избра да отбележи 10-ата годишнина от брака си с Албер с пускане в инстаграм на видео как се целуват в сватбения си ден.
Шарлийн избра да отбележи 10-ата годишнина от брака си с Албер с пускане в инстаграм на видео как се целуват в сватбения си ден.

В едно от малкото си изказвания за непрекъснатите скандали с извънбрачни деца на своя съпруг Шарлийн заявява преди година, че винаги ще го защитава и ще бъде до него. Също така призна, че той ѝ казва, когато има проблеми. Официално адвокатите на принца са отхвърлили претенциите на 34-годишната бразилка за тест за бащинство на нейната дъщеря. 15-годишното момиче обаче е изпратило писмо до Албер II, в което му пише, че не разбира защо е израснала без баща и сега, след като го е намерила, защо той не иска да я види.

Тиражирането на такива подробности около поредната претенция за извънбрачно дете на съпруга ѝ със сигурност е болезнено за 43-годишната Шарлийн и в Африка подобни новини по-трудно стигат, но твърде дългото ѝ отсъствие от Монако започва да бие на очи и въпросите докога то ще продължи, стават все по-настоятелни. Последно се твърди, че Албер II и близнаците отново ще посетят принцесата в Южна Африка през лятото, което е знак, че вероятно тя не планира скоро завръщане в княжеството.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене