Цонев се размина с тежка травма

Ради Цонев уплаши фенове и съотборници

"Левски" подписва с Горанов и Михайлов, чака още нови

Капитанът на "Левски" Радослав Цонев се отърва без тежка контузия в мача със "Славия" (1:2). Халфът се строполи на терена след отиграване на топката в края на първото полувреме.

Феновете и съотборниците му изтръпнаха, припомняйки си тежката му травма в коляното в началото на миналия сезон. Тогава той скъса кръстни връзки и бе извън терените около осем месеца. За щастие този път контузията му не е в коляното.

Цонев има проблем с прасеца на десния си крак. Първата диагноза бе разтежение и ако се потвърди, една от звездите на "Левски" ще е отсъства от терените само около 10 дни.

"Контузията на Ради Цонев даде отражение. Той ни дава много агресия и спокойствия. Мисля, че се наруши балансът. Има проблем в прасеца", сподели треньорът Живко Миланов след загубата от "белите".

Голмайсторът за "сините" в мача Марин Петков също сподели, че напускането на Цонев е повлияло на играта.

"Ради е капитан на отбора, добър футболист и трябваше да стане вътрешно пренареждане след напускането му. Няма какво да се лъжем - повлия ни. Младите футболисти искаме да ни се дава шанс и да го оправдаваме. Помагаме си, невероятен колектив сме" каза той.

"Левски" ще подсили състава през тази седмица. Договори с клуба трябва да подпишат Николай Михайлов и Иван Горанов. Вратарят бе на 500 грама от поставените му като норма за сваляне. Той тренира усилено и ще може веднага да бъде ползван от Миланов. Горанов урежда последни подробности около раздялата си с "Шарлероа".

"Търсим футболисти на няколко позиции. Надявам се да има развитие в следващите седмици. Мисля, че през следващата седмица ще има развитие около Иван Горанов", каза Живко Миланов.

"Левски" продължава да търси футболисти на два поста - още един централен защитник и нападател.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене