Санчо на остров с три мацки и рапър

Футболистите имат приятна компания

Английският национал Джейдън Санчо купонясва на Карибите с весела компания. Новото попълнение на "Манчестър Юнайтед" се забавлява заедно с бъдещия си съотборник Маркъс Рашфорд, популярния рапър Крепт и три много разсъблечени мацки.

Само преди дни Санчо премина при "червените дяволи" срещу 73 млн. паунда и в момента се наслаждава на последните дни от ваканцията си. Двамата с Рашфорд са приятели от години и сега са повече от щастливи, че ще могат да играят заедно в един отбор. Компанията прекарва дните на плажа, а усмивката не слиза от лицето на Санчо. Звездата се забявлява със сърф и други водни спортове, докато момичетата си правят селфита на пясъка в доста предизвикателни пози. Едно от момичетата е бивше гадже на рапъра Крепт и въпреки, че са разделени, прекарвата заедно ваканцията си. За другите пищни мадами покрай футболистите засега няма подробности.

Санчо е щастлив от трансфера
Санчо е щастлив от трансфера

Санчо и Рашфорд не изглеждат особено тъжни от загубения финал на европейското първенство срещу Италия. Само три дни след мача на "Уембли" те стартираха обиколката си по екзотични острови в Атлантическия океан. Скоро те ще трябва да се приберат в Англия за старта на подготовката на "Манчестър Юнайтед". В момента и двамата са без гаджета. За личния живот на Санчо се знае малко, докато Рашфорд се раздели с дългогодишната си приятелка Лусия Лои, с която бяха заедно от ученици. Каква е причината за охладнелите им отношения не се казва, но става ясно, че през последните месеци двамата не са имали почти никакво време един за друг.

Футболистът има фондация, която подпомага бедни деца и жени, като им осигурява храна и благотворителността му отнемала много време.Лусия също работела доста усърдно като директор по рекламата и мениджмънта към голяма компания в Манчестър. Двамата са били съученици в гимназия в един от кварталите на града. С труд и упоритост момичето успяло дори да се изучи в университета на Манчестър, завършила с отличие и бързо си намерила мечтаната работа. Но и нейните ангажименти идвали в повече, като не оставало време за любимия.

Рашфорд се раздели с Лусия
Рашфорд се раздели с Лусия

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене