"Сити" събира Кейн и Грийлиш

Джак Грийлиш (вдясно) и Хари Кейн са големите цели на "Манчестър Сити"

Шампионът на Англия "Манчестър Сити" не се отказва от намеренията си за мегаселекция през това лято. Тимът на мениджъра Пеп Гуардиола е твърдо решен да събере в състава си две от звездите на английския национален отбор. Става въпрос за нападателя Хари Кейн и полузащитника Джак Грийлиш. Общата сума, която "гражданите" ще извадят за двамата, е в размер на 225 милиона паунда. Информацията е на вестник "Сън".

Миналата седмица отново избухна скандал около нарушаването на финансовия феърплей от страна на шампионите. Срещу тях тече разследване от страна на ФА. Поне към този момент това няма да повлияе на плановете на ръководството за мащабна селекция.

От "Сити" продължават с опитите да убедят "Тотнъм" да намали цената от 170 милиона паунда за Кейн. "Небесносините" все пак ще се съгласят да платят цена от порядъка на 150 милиона. Другият вариант, който ръководството експлоатира активно, е в сделката да бъде включен поне един играч, който да поеме в посока Лондон и по този начин да се намали сумата, която трябва да бъде платена.

Ситуацията с Грийлиш е още по-неясна, тъй като самият играч не е взел решение дали иска да напусне "Астън Вила". Смята се, че бирмингамци ще поискат за своя капитан около 100 милиона паунда, но до този момент от "Сити" не са влизали в каквито и да било контакти с клуба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене