Война за трансфери реже главата на Любо

Любо Пенев е уволнен от ЦСКА

Война за трансферите на "Българска армия" е една от основните причини за уволнението на Любослав Пенев от ЦСКА, разкрива пред "България Днес" източник, запознат със ситуацията в клуба. Това е и основна версия за поголовната сеч в Борисовата градина, след която е обезглавено почти цялото ръководство. Тръгват си изпълнителният директор Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов. Новината е оповестена на официалния сайт.

"Взето е решение да бъде подменено цялото ръководно тяло - пише в съобщението. - Със своите длъжности се разделят изпълнителният директор, главният мениджър, пресаташето, старши треньорът и неговият екип. Длъжностите "Спортен директор", "Технически директор" и "Главен мениджър" се закриват, а дейността им ще се аутсорсва на голяма немска компания. Мистър Алън Пардю става съветник на акционерите по футболни въпроси."

В основата на големите скандали в клуба е конфликт между Любослав Пенев и Стойчо Стоилов, твърди източникът на "България Днес". Според него Стоилов е имал последната дума по отношение на всички входящи и изходящи трансфери, което Пенев е считал за неприемливо. Напрежението ескалира до такава степен, че собственикът Гриша Ганчев решава да вземе радикални мерки и да промени изцяло начина на работа в клуба.

Стоилов също се разделя с поста си
Стоилов също се разделя с поста си

Старши треньор става Стойчо Младенов, който идва заедно със своя щаб. Изпълнителен директор става Филип Филипов. Голямата легенда на ЦСКА Христо Стоичков приветства новия наставник с емоционални думи от Маями, където работи за голяма телевизионна компания. Добре дошъл у дома, Стойчо - пише в приветствието си Стоичков. - Ти обичаш ЦСКА и ЦСКА те обича! Желая ти много успехи с твоя екип, вие го можете! Винаги ще имаш моята подкрепа!"

В посланието на Камата няма нито дума за досегашния треньор на тима Любо Пенев, с когото развалиха отношенията си, след като Ел Голеадор не отиде на бенефиса на Ицо през 2016 година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене