Книгите отиват във Варна с Издателска къща “Труд”

Хитовите им заглавия може да се намерят на Алея на книгата  - загадъчни места в България, пакости на зайчета, начело с Питър, и цялата истина в сагата за сестрите Д’Аплиез - коя е седмата сестра

20% отстъпка за любителите на четенето

КК "Труд" е на щанд 16

За 12-и път асоциация “Българска книга” организира изложението Алея на книгата във Варна. Заповядайте между 30 юли и 8 август в пешеходната част на бул. “Сливница”.

Книгоиздателска къща “Труд” е на щанд 16. Ето най-горещите ѝ летни предложения. Отстъпки до 20%.

“50-те най-загадъчни места в България”.Книгата ще ви разходи из Родопите, Странджа, Рила, Средна гора, Дяволският мост на река Арда, каменната гора Побитите камъни, Белоградчишките скали, Очите на Бога, Крушунските водопади, Кътинските пирамиди, село Златолист, Рупите, Белинташ, Татул са сред загадъчните обекти, които са включени.

“Изчезналата сестра” от Лусинда Райли е финалът на сагата. Всяка от шестте сестри е изживяла невероятно пътешествие, за да открие произхода си. Но има един въпрос: коя е седмата сестра и къде е тя? Сестрите Д’Аплиез разполагат само с една улика – изображение на звездовиден изумруден пръстен. Търсенето на изчезналата сестра ще ги отведе из целия свят - от Нова Зеландия до Канада, Англия, Франция и Ирландия, обединявайки всички в една мисия: да съберат цялото семейството на едно място. По този начин сестрите Д’Аплиез ще се сблъскат с една силна история за любов и саможертви, започнала преди почти сто години.

“Забавните приключения на Зайчето Питър”. Книгата e с твърди корици и съдържа: Приказка за Зайчето Питър, Приказка за Бебо Бенджамин, Приказка за Зайчета Каламбичета, Приказка за Лис-Лисан. Красиво и богато илюстрована, тя разкрива приказния свят на Зайчето Питър и останалите горски обитатели. “Приказка за Лис-Лисан” излиза за пръв път на български език.

На щанд 16 ще намерите и още актуални заглавия от издателския каталог на “Труд”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене