Галиани помага на "Олимпиакос"

Адриано Галиани е легендарен футболен ръководител

Адриано Галиани ще помага на "Олимпиакос"!

Това е водещата новина в гръцките спортни медии преди сблъсъка между местния гранд и "Лудогорец". Легендарният Галиани е дясна ръка на Силвио Берлускони в годините, когато техният "Милан" диктуваше футболната мода в целия свят. Адриано, по прякор Лисицата, е бил в офисите на "Олимпиакос" основно по личен въпрос, пише sport24.gr. Неговият внук Адриан (20) ще играе за втория отбор на атинския клуб. Младежът е изкарал успешно пробен период, като преди това е бил в английския "Нотингам Форест".
Дядо Галиани очевидно е във възторг от това развитие на ситуацията. Защото с радост подписва договор за сътрудничество с "червено-белите". Галиани се ангажира да използва връзките си в Италия, както и в цяла Европа, за да съдейства на "Олимпиакос" по всеки един въпрос. Включително и при трансфер на футболисти. Как ще се развие това партньорство, предстои да се разбере. Но за съперника на "Лудогорец" новините са обещаващи. "Орлите" гостуват на "Олимпиакос" в трети предварителен кръг на Шампионската лига утре от 22 ч. Двубоят ще бъде предаван директно по "Диема Спорт 3". "Зелените" загряха за важния мач с рутинна победа в Първа лига над ЦСКА 1948 с 3:0.
"Не обичам да сравнявам различните срещи, но може би пестихме сили срещу "червените" - признава наставникът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас - Срещу ЦСКА 1948 направихме точно толкова, колкото бе необходимо. Предстои ни тежък сблъсък с "Олимпиакос". Това е един от най-силните тимове в региона. Ще искаме да се насладим на атмосферата. Адреналинът започва да се усеща. Когато отидем в Атина, очаквам да се представим добре. Най-важното е да не гледаме името на отбора, срещу който излизаме. Ние трябва да гледаме нашата игра. Притежаваме опит и футболисти, които са били в подобни ситуации. Можем да покажем силна игра дори срещу толкова стойностен съперник."


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене