Монтана отново става столица на рока

 Чилийската звезда Рони Ромеро

Кулминацията на рок-лято Северозапад тази година безспорно ще бъде поредното издание на традиционния фестивал "Изкуството е …". Той е заплануван за 24-ти август в Монтана на централния площад „Жеравица“. . Организаторката и негов артистичен директор Нелиан Николова е твърдо решена да остави без дъх почитателите на хард рока. По нейна покана и на община Монтана трима от световните звезди на рока ще поднесат вълнуващ спектакъл, озаглавен "The Voices of Rock" под открито небе. Това са вокалистът на Rainbow Рони Ромеро и Джони Джоели и Джеф Скот Сото, с участието на българската банда ЕРИДАН.

Тримата ще бъдат за първи път заедно на сцена, пристигат от САЩ и Румъния.

"Искрено се надявам, че не само рокът ще се завърне, а въобще изкуството като цяло. Различните хора, знаем, че имат различни потребности- едни обичат театър, други обичат рок концерти, трети обичат кино и така нататък. Въпросът е хората отново да се върнат към изкуството. Спектакълът ще е на открито, така че хората следва само да спазват дистанция"- уточни Нелиан Николова. А изненадата на вечерта ще е нейно изпълнение.

Нелиан обещава преди концерта да бъдат представени подгряващи местни рокгрупи. . Традиционно ще се проведат специалните срещи с талантливи деца от града, както и с очарователните възпитаници на Дневния център за деца със специфични потребности в Монтана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене