Певица се влюбва в колега, покоряват световните сцени, но крият много тайни

ИК "Хермес" издава един от най-ранните романи на Лусинда Райли - авторка на сагата "Седемте сестри"

Търсете и съветите на Петър Дънов как да се справим с трудностите в живота

“Италианското момиче” от Лусинда Райли (ИК “Хермес”) е история за лъжи, предателства и една всепоглъщаща любов. Розана е само на единайсет години, когато се запознава с Роберто. Тя се влюбва в красивия оперен певец и се заклева, че един ден ще се омъжи за него. Роберто също не остава безразличен към ангелския ѝ глас. Предрича ѝ бляскаво бъдеще и я убеждава да тръгне на уроци по пеене.

Розана печели стипендия за музикалната школа към миланската “Ла Скала”. Не след дълго пътищата им с Роберто отново се преплитат. Заедно покоряват сцените на най-прочутите оперни театри. Те са невероятен екип и в живота въпреки репутацията му на разбивач на женски сърца. Любовта им е всепоглъщаща, но и разрушителна, белязана от лъжи и предателства. Тайните от миналото на Роберто обаче заплашват да изплуват на повърхността.

Ще успеят ли Розана и Роберто да запазят любовта си към музиката и един към друг?

Лусинда Райли е родена през 1965 г. в Ирландия. Започва кариерата си като актриса и публикува първата си книга, когато е на двайсет и четири години. Днес романите ѝ са преведени на трийсет и седем езика и вълнуват читателите по цял свят. Поредицата ѝ “Седемте сестри” се превръща в глобален феномен и има планове да бъде адаптирана в телевизионен сериал.

Книгите на Лусинда Райли са номинирани за множество отличия. През 2020  г. получава наградата Dutch Platinum за продажбата на над 300  000 екземпляра от един и същи роман в рамките на една година. Последен носител на приза е Дж.  К.  Роулинг за поредицата си за Хари Потър. “Италианското момиче” е една от първите ѝ книги, писана още когато е на 22 г.

Лусинда Райли умира на 11 юни 2021  г. след четиригодишна борба с рака.

Петър Дънов за трудностите в живота

Ново издание на книгата на Петър Дънов “За трудностите в живота” (съставител д-р Светла Балтова, ИК “Хермес”).

Земята е училище. Животът ни е низ от уроци и задачи за разрешаване. “Мнозина се оплакват от трудностите и търсят начин да се освободят от тях – казва Учителя. – Те искат да бъдат щастливи, без да подозират, че щастието се постига вън от благоприятните условия. Учителя дава конкретни указания как да се справяме с тежките моменти, как да преминаваме по-осъзнато през болката и страданието и да ги трансформираме в добро и светлина.

Класация на издателството

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм

Напишете дума/думи за търсене