Седмичен хороскоп

ОВЕН: ОПТИМИЗЪМ

РАБОТА В началото на седмицата облаците над главата ви ще се разсеят и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали трябва да промените някои клаузи в подготвените договори, които ви притесняват. Престанете да мърморите и да критикувате за всяка дреболия. От понеделник проведете разговора, който отложихте през изминалата седмица. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи.

Заради служебни трудности не прекалявайте с претенциите си. Всичко замислено може да почака.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради честите депресивни състояния. Засилете имунната си система. Бъдете внимателни и не се лишавайте от почивката си.

ЛЮБОВ На несемейните съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. Семейните, които нямат деца, е време да помислят за потомство.

ТЕЛЕЦ: ПОЛЕЗНИ СРЕЩИ

РАБОТА Съветът ми е през първите дни на седмицата да анализирате действията и грешките си. На работното си място, ако сте дежурни през почивните дни, очаквайте осъществяване на полезни делови срещи. След разговор юридически проблеми намират добро решение. От понеделник запазете мълчание, дори и да ви провокират, за да не си създадете неприятности с ненавременна критика. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените на работното място могат да ви изнервят, но след броени часове ще се убедите, че са във ваша полза. Отложете уговорените делови срещи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простуди и проблеми с гърлото и дихателните пътища. Нервният срив е породен от безкрайните ви притеснения в последните дни.

ЛЮБОВ Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте, нищо няма да постигнете.

БЛИЗНАЦИ: РУТИНА

РАБОТА От първия ден на седмицата рутинни задължения заемат голяма част от мислите и времето ви. В състояние сте да оказвате силно влияние върху колегите си, но този факт не ви дава право да ги използвате заради материалните си стремежи. От понеделник ви е обзело нервно напрежение, за което нямате обяснение. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Посетете сервиз и поправете личния си автомобил, особено ако ви предстои пътуване. На късмет не разчитайте. На работното място запазете спокойствие и вършете само рутинната си дейност.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве. Предпазвайте се от травми, ако майсторите, но нямате умения за целта. Забравете ремонтите у дома или си наемете майстори.

ЛЮБОВ Семейните да не изневеряват, ако са щастливи. Несемейните да очакват среща, която ще преобърне изцяло живота им в положителна посока. Не бягайте от запознанства.

РАК: ЯСНОТА В ОТНОШЕНИЯТА

РАБОТА В началото на седмицата ви предстои изясняване на отношенията на работното място. Ще се ядосате, че ви пречат да осъществите плановете си заради капризите на ваши колеги. Дребни детайли и малки недоразумения не бива да ви отклонят от най-важната ви задача, защото не е във ваша полза. Бъдете концентрирани и търпеливи. От понеделник се очертава възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате приходите си. Не го правете! Нови запознанства са основа както за бъдещите ви успехи, така и за провал. Бъдете внимателни!

ЗДРАВЕ Обърнете сериозно внимание на здравето си. Главоболието въпреки почивката е сигурен знак за преумора. Ако сте настинали, незабавно вземете мерки.

ЛЮБОВ Не отказвайте съвети от роднини. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни и чувствата ви са споделени, очаквайте незабравими мигове.

ЛЪВ: ТЪРПЕНИЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата трудно ще се заемете с обогатяване с нова информация. Възможни са сблъсъци с ръководството, ако за вас денят е работен, но с търпение и яснота какво искате ще изясните проблемите без много усилия. Единственото изискване е да не сте прибързани. От понеделник не е изключено радостното очакване заради предстоящото издаване на ваша книга или научен труд да се смени с разочарование от неочаквани трудности. Не проявявайте емоция и не вземайте импулсивни решения.

Не планирайте важни делови срещи. Не споделяйте плановете си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Мъжете да избягват пиянските компании и обилните трапези, защото ще се отразят неблагоприятно на сърцето им.

ЛЮБОВ Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот и липсата на общуване, породено от вашата изневяра, която трудно ще ви простят.

ДЕВА: УМЕРЕНОСТ

РАБОТА От първия ден на седмицата отхвърляте много работа, но резултатите няма да ви задоволят. Няма да сте доволни и от подписаните договори и споразумения, но точно те ви носят добри приходи. Бъдете умерени в разходите. Разногласия заради клевети от колега са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви.

От понеделник се обогатете с нови знания, за да успеете да изпълните по-добре от очакваното служебните си задачи. Вероятността да се справите с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги и партньори.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не допускате да ви натоварят с чужди проблеми, които няма как да разрешите, и ако не сте прекалено чувствителни.

ЛЮБОВ Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща, но да не бързат със секса.

ВЕЗНИ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

РАБОТА В началото на седмицата стабилизирайте постигнатото в служебен план, но не поставяйте ново начало. Целеустремеността и творческият ви подход ще доведат до добри резултати в работата, ако сдържате емоциите си, в чиято власт сте от сутринта. От понеделник трудностите са породени от безотговорността на ваш колега, но не пречат на работата ви. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно. Колегите ви търсят вашата компания. Не избързвайте в изказване на мнение, свързано с тяхната работа, за да не усложните отношенията си на работното място.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква грижи. Не бъдете безотговорни, погрижете се за към себе си, трябва и повече да си почивате. Не се подлагайте на драстични диети, ефектът ще е обратен.

ЛЮБОВ Изживявате неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните в стабилна връзка. Не се лишавайте от романтичните мигове.

СКОРПИОН: АНАЛИЗ

РАБОТА Първите дни от седмицата изискват да обмислите начинанията с вашите партньори и да проведете разговорите си на делови обяд в удобно за всички време. Не се изкушавайте да обещавате инвестиции, които не сте обсъдили и анализирали. Заради вашите постижения отново ви завиждат. Имате възможност да постигнете нови делови споразумения.

Подгответе се за подписване на финансови договори със задгранични партньори. От понеделник сте орисани да срещате странни хора. Дните до сряда ви поднасят изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани.

ЗДРАВЕ Здравето ви е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Нервността ви е във ваша вреда. Бъдете сдържани и се пазете от хранителни отравяния.

ЛЮБОВ Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили.

СТРЕЛЕЦ: ПРИЗНАНИЕ И ПРИХОДИ

РАБОТА През първите четири дни на седмицата ви е позволено да поставите началото на новите си задачи, които ще ви донесат признание и добри приходи. Можете да уговорите предстоящо сключване на сделки, особено ако са свързани с финанси. Полага ви се в почивните дни да намерите време и да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови служители или работници, ако заемате ръководен пост. От понеделник до сряда периодът е неблагоприятен заради нежеланието ви признаете грешките си.

Деловите начинания са проблемни, а ако не сте предпазливи, водят до бърз провал.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Пийте повече витамини и избягвайте тестените храни. Не прекалявайте с алкохола и спиртните напитки.

ЛЮБОВ Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе романтична вечеря.

КОЗИ РОГ: ЗАПОЗНАНСТВА

РАБОТА През първите дни на седмицата очаквайте запознанства, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни. Не допускайте лошото настроение да попречи на изпълнението на професионалните ви задачи. Отново обмислете деловите разговори, от които зависи осъществяването на бъдещите ви професионални планове. Не пропускайте да се видите с ваш приятел адвокат и да обсъдите възможния риск. От понеделник, въпреки че сте във властта на промени, сред които ще има и неприятни, заради очаквани, но бавещи се финансови постъпления. Заемете се само с текущите си задължения.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, но вината е у вас, защото сте прекалено нервни. Все още сте податливи на травми, на простуди и проблеми с гърлото и стомаха.

ЛЮБОВ Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Не се опитвайте да флиртувате.

ВОДОЛЕЙ: ПРЕПЯТСТВИЯ

РАБОТА В дните от четвъртък и в почивните дни сте притеснени от поредните неочаквани препятствия на пътя си, но причината не зависи от вас. Примирете се и се занимавайте с други задачи, които зависят само от вас. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства. От понеделник съветвам да се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие.

Емоционалните ви реакции засилват желанието на неприятели да ви навредят или ядосат до истерия, въпреки че не ви е присъща. Претоварени сте с работа заради очаквани приходи, но ви дразнят претенциите на ваш колега, че има повече знания.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не се преуморявате и се предпазвате от травми все заради преумората. Не пропускайте вечер преди лягане да изпиете чаша билков чай.

ЛЮБОВ В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми, свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението заведете любимите си хора на ресторант.

РИБИ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

РАБОТА От понеделник бъдете предпазливи в разговорите на работното място и внимателни към новите си познати. Ще ви е трудно да убедите вашите близки, а и колегите си, че са необходими промени в обща полза. Ще останете разочаровани в очакванията си за големи печалби и от ваши начинания. Подвели са ви със сумата, която са ви обещали. В началото на седмицата насочете усилията си към обогатяване с информация в различни области на живота. Изберете в какви образователни курсове да се запишете, без значение на каква възраст сте. Осъществете професионалните си цели. Въздържайте се от пътувания.

ЗДРАВЕ Съществува опасност за здравето ви. Не прекалявайте с алкохола. Некачествената храна, която си поръчвате в заведение, може сериозно да навреди на стомаха ви.

ЛЮБОВ Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене