Голмайсторът за "Лудогорец" Кирил Десподов: Целта е само напред

Десподов вкара изравнителния гол за "Лудогорец"

"Целта е да излезем от групите и да продължим напред!" Това заяви голмайсторът на "Лудогорец" Кирил Десподов след равенството 1:1 с датския "Мидтиланд". Крилото напусна терена в началото на второто полувреме заради контузия.

"Получих удар и когато стъпих на земята, обърнах глезена - обясни ситуацията Десподов. - Със сигурност съм доволен от точката. Но не играхме това, което искахме, "Мидтиланд" не ни даваше възможност. Противникът стоеше със сигурност по-добре от нас физически. Обираха всичко в средата на терена, но се радвам, че се борихме до самия край. Това е важна точка в Лига Европа. При гола успях да овладея добре топката. Теренът беше влажен, но не се спрях, прочетох ситуацията. Радвам се, че вкарах, но не е важно кой бележи, а да побеждаваме. Целта е да излезем от групите, дай Боже да я постигнем. Имаме какво да подобряваме."

Помощник-треньорът на шампионите Станислав Генчев призна, че разградчани не са се представили така, както им се е искало. Но е радващо, че са взели точка.

"Изключително труден мач срещу силен съперник - коментира Генчев. - До последно не се знаеше как ще свърши двубоят. Дадохме инициативата през по-голямата част и не се представихме така, както ни се иска. Но е радващо, че взехме точка. Знаехме, че "Мидтиланд" вкарва в първите 10 минути, както и между 45-а и 55-а минута. Много важно бе да не допуснем гол през първите 10 минути, но точно това се случи. Радващото е, че изравнихме. В началото на второто полувреме трябваше да сменим двамата си най-добри футболисти, което оказа влияние."

Следващият мач на "Лудогорец" в Лига Европа е на 30 септември в Разград с лидера "Цървена звезда".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене