Плишкова влюбена в двойник на Жиката (СНИМКИ)

Каролина не гушка Живко, а Михал

Чешката тенисистка и мъжът й се качиха на върха на 268-метров небостъргач

Тенисистката с най-дългите крака Каролина Плишкова гушка абсолютен двойник на бившия треньор на "Левски" Живко Миланов. Приликата е поразителна, видя "България Днес". Любимият до чешката тенис звезда не се отделя от нея. Неговото име е Михал Хръдличка и двамата официално са семейство от три години насам.

"Моята любов", признава Плишкова под последния техен кадър от покрива на небостъргач. Двамата са на върха на Южната кула в парка "Хъдсън ярдс" в Ню Йорк. Тя се издига на внушителните 268 метра над земята.

Дългокраката Плишкова е секссимвол в тениса
Дългокраката Плишкова е секссимвол в тениса
Живко Миланов
Живко Миланов

Съпругът на тенисистката все пак е по-млад от българския си двойник. Жиката е роден през 1984 година, докато чехът - 4 години по-късно. Михал работи като водещ на спортно предаване, а отскоро се изявява и като спортен мениджър. От малък той иска да стане професионален футболист, но тежка контузия на коляното проваля плановете му. Обича да играе тенис и по тази линия се запознава с Каролина. Двамата обявяват връзката си през лятото на 2016 г., а през юли 2018 г. се женят на бляскава церемония в Монако. Тенисистката е втората му съпруга след неуспешен първи брак.

Двамата имат брак от 3 години
Двамата имат брак от 3 години

Живко Миланов също е щастливо женен за дъщерята на Боби Михайлов - Бисера. Оттам идва и прякорът на левскаря, който често е наричан Зетя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене