Жени спират Лаутаро за "Тотнъм"
24 часа | 20 Септември 2021 г. | 33 показвания | 0 коментара

Уанда Нара мъти главата на Агустина: В Италия животът е прекрасен, а не сив и влажен

Търсете жената е стара и доказана максима, но футболни агенти подшушнаха в медиите в Италия, че и нападателят на "Интер" Лаутаро Мартинес е паднал жертва на тайфуни с нежни имена.

Аржентинският футболист бе желан от "Тотнъм", но трансферът, макар и за 60 милиона британски лири, засега изчаква. Самият Лаутаро знае, че един ден ще трябва да напусне Милано и не е проблем неговото съгласие. Но приятелката му Агустина Гандолфо също поискала думата и обявила, че за момента Лондон не й е опция за живеене.

Но каква е връзката тук, или по-точно коя е? Казва се Уанда Нара, жената на друг футболист - Мауро Икарди. Уанда е много добра приятелка с Агустина от дълги години и има голямо влияние над нея. Също така г-жа Мауро Икарди преди години запознала Аугустина и Лаутаро и "бабувала" на връзката им. Именно тя убедила приятелката си, че английската столица няма никак да й хареса след райския живот в слънчева Италия и близостта на средиземноморските курорти. За красив модел като Агустина винаги има търсене и на Албиона, но все пак Милано е една от световните столици на модата, а тя още не е изчерпала възможностите си там.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Действа подмолно, прекъсва връзки в невронните мрежи На базата на милиони случаи европейски държави приравняват тежестта на психичните пост-COVID симптоми с физическите страдания от инфекцията. Дори когато тялото е успяло да се изчисти от вируса, съзнанието не се освобождава така бързо. Но мисълта за болестта мъчи не само боледувалите, а тези

Кирил Петков внесе за втори път в Конституционния съд искане да бъде конституиран като заинтересована страна по делото с гражданството му и да бъде изслушан в открито заседание, съобщиха от пресцентъра на "Продължаваме промяната". В съобщението се твърди, че според правни експерти това "нарушава правото му на защита"

Леонид Брежнев е единственият с 3 отличия Орденът “Герой на Народна република България” е най-високото почетно звание в наградната система на страната при социализма. Учреден е с указ от Президиума на 6-ото велико народно събрание на 15 юни 1948 г. Присъжда се на българи и чужди граждани “за подвиг или заслуги

Адвокатът на ЦСКА-София Първан Първанов оспори твърденията ...
Валентин Антов отново остана резерва за италианския ...
Фенове на "Пирин" поискаха оставката на треньора Уорън ...
Лекарите на британската кралица я съветват да бъде ...
Няма нужда да си рисувате котешко носле и мустачки за ...
Партньорката на Шарл Мишел потвърди за брака, като ...
Децата остават почти тройно по-дълго от препоръчаното време ...
Китайският телекомуникационен гигант „Хуауей“ (Huawei) ...
18-годишният Никола - синът на Яна Маринова от първия ...
ОВЕН: АГРЕСИЯ Работа: Съветвам ви, без значение какво е ...
От космическия център в Куру, Френска Гвиана, бе изстреляна ...
Елена Алексиева с „Прекъсването на Самсара" спечели ...
Той казва, че е щастлив човек, защото работи професия, ...
Илияна Йотова ще остави неделната вечер за тримата ...
Наследникът на големия поет никога първи не казва чии гени ...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън поговори със ...