Любе Спасов: Промяната в БФС започва с нов устав
24 часа | 13 Октомври 2021 г. | 27 показвания | 0 коментара

От нов устав на БФС не започне ли промяната в българския футбол, всичко остава само на приказки. Полезния съвет дава Любе Спасов, който някога бе и най-уважаваният ни у нас и в Европа арбитър, а по-късно секретар на Професионалната лига и близък футболен съратник на Иван Славков.

Вчера в София се проведе извънредният конгрес на съюза, чуха се много и разнопосочни мнения, а за промяна се говори от дълго време. "По време на управлението на Славков клубовете от тогавшната "А" група имаха по пет гласа, тези от "Б" по три, а останалите по един - пояснява Спасов. - Сега и професионалните отбори, и аматьорските имат по един глас, а така лесно се манипулират избори. Който е на власт, може да си остане колкото поиска - няма ограничение за мандатност. А и се обезличава работата на професионалните клубове, което е лошо за българския футбол."

Освен тази трябват и още промени в основния текст, но са нужни и хора с морал. Именно такива трябва да променят мисленето и начина на работа в комисиите, които на практика движат футбола, твърди врелият и кипял футболен деятел.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★ Работа: ★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Менторът ѝ Мика към българката: Ти нямаш граници, може да правиш всичко на сцената, само на 16 години си Едно 16-годишно момиче от Сандански с дълга черна коса и огромен талант бърза да хване влака за Рим от Милано. Не бива да го изпуска в никакъв случай - предстои ѝ да участва в първите кръгове на италианския “Х Фактор”

Засега консенсусът е само какво да махнем - клинични пътеки, делегирани бюджети. Трудното ще дойде, като започнат да търсят работещи решения Има много въпросителни около проектобюджета на служебния кабинет За енергийните цени е важно не толкова регулация, а механизъм за помощ за по-бедните - Постигнаха ли съгласие партньорите по всички важни теми

Към момента в България няма засечен случай на Омикрон, но във всеки момент очакваме да попаднем на положителна проба. Това заяви пред БНТ директорът на Националната референтна лаборатория към Националния център по заразни и паразитни болести доц. Иван Иванов. Той допълни, че наскоро щамът е открит в съседна Гърция

Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев ...
Морунажи и скобари са най-често улавяните риби по река ...
Според проучване, публикувано от британската агенция ...
Ако държавата се е провалила, това е провал на ...
За да продължи да играе любимата на много китайци игра ...
Астероид с диаметър 330 м - колкото е висока Айфеловата ...
Победа над ЦСКА-София насред стадион "Българска армия" ...
В статия от 30 ноември в „Ню Йорк таймс“ се посочва, че е ...
Лабораторен анализ на лекарство с моноклонални антитела на ...
Половинметров бронзов свещник (канделабър) с елени е ...
"Не съм глупак. Знам, че "Златната топка" вече не се връчва ...
На лов за стоки се впусна Митко Павлов. Водещият явно се е ...
Скромна е жената на шефа на Сатиричния театър Калин ...
Поне още пет клуба от Серия "А" вече са разследвани от ...
Неизлечима болест, психически проблеми или неуспешна ...
Продуцентът Евтим Милошев, вдъхновен от д-р Фауст, вече ...