Наско подкрепил Боби заради "червен" бой
24 часа | 14 Октомври 2021 г. | 44 показвания | 0 коментара

Собственикът на "Левски" Наско Сираков е гласувал за Борислав Михайлов на конгреса на БФС заради спомен за бой между легенди на ЦСКА.

"Заставам зад моето решение - заяви босът на "сините". - Най-лошото е, че през последните 30 години в тази държава се издигнаха в култ измамата и лъжата. Който прекара някого, е герой. Винаги съм се стремял да действам според моите виждания за живота. Аз съм коректен човек. Присъствах на друг конгрес. Двама приятели от 50 години - покойните легенди на ЦСКА Иван Колев и Гацо Стоянов, стигнаха до бой. Единият беше за Иван Славков, а другият за Стефан Софиянски. Тогава си казах, че никога през живота си не мога да допусна това да се случи с мен и някой от моите съотборници, с които съм изживял най-щастливите мигове във футбола."

Въпреки това той изказа разочарованието си от избора на членове на Изпълкома на БФС, в който попаднаха мнозина от предишния.

"Там много неща не ми харесаха. Особено съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този изпълком не виждам как ще го направи. Вече не вярвам. Предлагам да се даде шанс на Боби, който лично на мен ми обеща, че ще има сериозни промени. Този път се надявам и вярвам, че той ще намери сила в себе си да промени нещата. Българският футбол има крещяща нужда от абсолютен рестарт, няма повече време за губене."

Новият изпълнителен директор на "Левски" Иво Ивков призна, че лицензът на клуба за следващия сезон виси със страшна сила.

"Лицензът виси непрекъснато и със страшна сила - каза той. - Ние сме в незавидна финансова ситуация. Имаме поглед как да се промени това и ще работим, за да го постигнем. Бюджетът е докрай изпилен, но е възможно до Нова година да има промени в административния екип. В този момент сме затиснати от проблемите. Трябва да се разберем със страшно много хора, да разсрочим задължения, да апелираме за разбиране, да сме тихи и да работим по тези въпроси." 

Той добави, че преговорите с бившия треньор Петър Хубчев за дълга към него вървят трудно.

"Гарантирам, че няма да бъдат сключвани неизгодни за клуба договори, докато аз подписвам - каза той. - Имаме загубено дело в казуса с Хубчев. Преговорите са трудни. В момента ги водят представителите на нашия партньор."

Той и екипът му в Управителния съвет - Даниел Боримиров и Радослав Разпопов, ще имат четири основни приоритета в работата си. Първият е финансова стабилизация на клуба, а вторият - да се върне европейската атмосфера на "Герена".

"Третият е да работим като добре смазана машина и да гледаме в една посока. Последният приоритет е работата с общината и държавата по редица инфраструктурни, социални проекти", обяви Ивков.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Действа подмолно, прекъсва връзки в невронните мрежи На базата на милиони случаи европейски държави приравняват тежестта на психичните пост-COVID симптоми с физическите страдания от инфекцията. Дори когато тялото е успяло да се изчисти от вируса, съзнанието не се освобождава така бързо. Но мисълта за болестта мъчи не само боледувалите, а тези

Леонид Брежнев е единственият с 3 отличия Орденът “Герой на Народна република България” е най-високото почетно звание в наградната система на страната при социализма. Учреден е с указ от Президиума на 6-ото велико народно събрание на 15 юни 1948 г. Присъжда се на българи и чужди граждани “за подвиг или заслуги

Служебният кабинет започна да търси възможност за щадящи ковид тестове за децата, чак след настъпването на образователната криза Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков подкрепи решението на Централната избирателна комисия да отхвърли поканата на Румен Радев за среща за изборите. „Приветствам доблестта на ЦИК

Адвокатът на ЦСКА-София Първан Първанов оспори твърденията ...
Валентин Антов отново остана резерва за италианския ...
Фенове на "Пирин" поискаха оставката на треньора Уорън ...
Лекарите на британската кралица я съветват да бъде ...
Няма нужда да си рисувате котешко носле и мустачки за ...
Партньорката на Шарл Мишел потвърди за брака, като ...
Децата остават почти тройно по-дълго от препоръчаното време ...
Китайският телекомуникационен гигант „Хуауей“ (Huawei) ...
18-годишният Никола - синът на Яна Маринова от първия ...
ОВЕН: АГРЕСИЯ Работа: Съветвам ви, без значение какво е ...
От космическия център в Куру, Френска Гвиана, бе изстреляна ...
Елена Алексиева с „Прекъсването на Самсара" спечели ...
Той казва, че е щастлив човек, защото работи професия, ...
Илияна Йотова ще остави неделната вечер за тримата ...
Наследникът на големия поет никога първи не казва чии гени ...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън поговори със ...