Чоло подмина Клоп и отсече: Не обичам да се ръкувам с противник

Гризман (вдясно) фаулира Фирмино и бе изгонен с червен картон при загубата на "Атлетико" (Мадрид) от "Ливърпул" с 2:3
Снимки: Ройтерс

Диего Симеоне е голям треньор, но в никакъв случай не е привърженик на изтънчените маниери. Наставникът на "Атлетико" (Мадрид) не поздрави мениджъра на "Ливърпул" Юрген Клоп след мача на "Уанда Метрополитано" в Мадрид, загубен от "дюшекчиите" с 2:3. С този успех "червените" правят решителна крачка напред в борбата за класиране напред в Шампионската лига. След края на срещата Симеоне бе запитан защо не е поздравил Клоп за победата и не му е подал ръка.

"Обикновено не чакам треньора на другия отбор - заяви Чоло. - Просто не считам за необходимо да го правя. Винаги единият от двамата ще е недоволен от резултата. На много места са възприели тази традиция, но аз не я харесвам. Въпреки това следващия път, когато се видя с Клоп, със сигурност ще го поздравя."

Симеоне беше видимо разочарован от поражението, но похвали отбора си. "Атлетико" игра почти цяло второ полувреме с човек по-малко след червения картон на Антоан Гризман.

Симеоне е бесен от поражението
Симеоне е бесен от поражението

"Труден мач срещу много силен съперник, който обикновено побеждава с голяма разлика - коментира Чоло. - Не започнахме така, както искахме. След втория допуснат гол се вдигнахме и заиграхме много добре. Можехме дори да направим пълен обрат, но вратарят на Ливърпул ги спаси. Срещу "Милан" ние бяхме с човек повече, сега се случи обратното. Според нас Гризман не трябваше да бъде изгонен, но съдията беше на друго мнение."

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп призна, че отборът му е бил силно затруден от играта на домакините, въпреки че "Атлетико" остана с човек по-малко.

"Беше труден мач, който очаквахме - заяви германският специалист. - Справихме се изненадващо добре в началото. Вкарахме два прекрасни гола и играхме наистина добър футбол. Представихме се солидно през втората част в двубой, който бе интензивен и за двата отбора. Изобщо не ми пука как сме спечелили срещата. Във вечери като тази трите точки са наистина огромни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене