Седмичен хороскоп: Лъвът ще бъде преуморен

Седмичен хороскоп

ОВЕН: АГРЕСИЯ

Работа: Съветвам ви, без значение какво е нивото на вашите знания, да не се проявявате като многознайковци в началото на седмицата. По-добре приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия у деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са успешни, ако се контролирате. Иначе по-добре ги отложете. От понеделник сте променливи и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка, не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Не слагайте подписа си под окончателен договор дори и ако е планирано. Посетете свои делови партньори, с които сте работили коректно и имате възможност да уговорите нова съвместна дейност.

Здраве: Не сте стабилни физически и е добре да се предпазвате от травми или от обостряне на хронични заболявания. Помнете, че доброто здраве е гаранция и за доброто ви настроение.

Любов: В личния ви живот не всичко е спокойно. С нови запознанства сте събудили ревността на половинката си. Постигнете хармония в отношенията

ТЕЛЕЦ: ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Работа: От четвъртък сложете в ред документацията на фирмата си. Добра новина и изгодно предложение ви носят приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Деловите разговори са ползотворни. От понеделник рутинни задължения заемат голяма част от мислите и времето ви. Проявете търпение и сдържаност и ще видите как всичко набелязано въпреки трудностите се осъществява с успех. По-добре се въоръжете с търпение въпреки своите лични срокове и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки.

Здраве: Сутрин сте разсеяни и може да навредите на здравето си. Не са изключени травми заради прибързаността ви или защото се правите на специалисти по всичко.

Любов: В личния живот не очаквайте успехи. Някои от вас се разочароват, че чувствата им не са споделени. Не се отдавайте на сексуални изживявания със случайни партньори.

БЛИЗНАЦИ: ПРИТЕСНЕНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява, свързана с нов проект на вашето работно място. Постигате планираните професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с новите си задачи. От понеделник ви предстои изясняване на делови отношения. Ще се ядосате, че ви пречат да осъществите плановете си заради капризите на ваши колеги. Пристъпете към изпълнение на най-важните си задачи и подгответе документите за подпис. Обмислете разширяване на дейността си, при възможност и зад граница, но само ако сте сигурни в своята финансова независимост.

Здраве: Радвате се на отлично здраве и превъзходно настроение. Пазете се от травми заради непредпазливост. Може да усетите безпричинна тъга или депресия.

Любов: Във ваша власт е да сте в хармония с интимната си половинка и да изживеете незабравими сексуални удоволствия, ако и другата страна изпитва желание.

РАК: ЕМОЦИИ

Работа: От началото на седмицата се чувствате в свои води на работното място. Постарайте се да сдържате емоциите си и завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не се ядосвайте заради чуждите грешки дори и ако вредят на работата ви. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, което е добре да приемете дори и ако ви се стори натоварващо. От понеделник сте странни и изнервени, затова са възможни сблъсъци с ръководството, но ако сте търпеливи и знаете какво искате, ще изясните проблемите без много усилия. Бъдете активни, ако това е от значение за авторитета ви, който сте градили с години и не бива да рушите.

Здраве: Отново се радвате на отлично здраве. Имате възможност да си почивате. Отидете на масаж, за да се отпуснете и да възстановите силите си.

Любов: В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми, свързани с децата, които все отлагате. Не се подвеждайте по миловидното изражение на обожател.

ЛЪВ: ПРЕУМОРА

Работа: От четвъртък използвайте възможността да се справите с изостаналите задачи. Не се натоварвайте с няколко наведнъж. Степенувайте ги по важност, за да не се преуморите. Отложете деловите срещи и разговори. В състояние сте сами да си създадете проблеми в деловия живот. Деловите срещи са провал, по-добре ги отложете. Възможни са грешки, ако се занимавате с преподавателска дейност. Стига да поискате, от понеделник отхвърляте много работа, но резултатите няма да ви задоволят. Няма да сте доволни и от развитието на? подписаните договори и споразумения, но те ще ви донесат добри приходи. Бъдете внимателни към новите предложения. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки.

Здраве: Постарайте се да спортувате поне половин час три пъти в седмицата. В добро здравословно състояние сте, но сте без настроение, защото сте отпаднали и преуморени.

Любов: Вечер в удобно за вас време организирайте приятна романтична среща или семейно празненство, което ще ви възвърне доброто настроение. Бъдете мили с любимите си хора.

ДЕВА: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: От началото на седмицата сте напрегнати, но резултатите от постигнатото са отлични. Освободете се от песимизма си. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки че сте неуверени в силите и възможностите си. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми, свързани с финансите. В дните от понеделник стабилизирайте постигнатото в служебен план и не поставяйте ново начало. Целеустремеността и творческият ви подход ще доведат до добри резултати в работата, ако сдържате емоциите си. Не сключвайте сделки. Ако ви предлагат нова работа, не бързайте да я приемете, без да сте сигурни, че отговаря на ценза и на очакванията ви.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което не изключва отпадналост и главоболие заради преумора. Бъдете внимателни при пресичане на улицата.

Любов: Вечер очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват у вас, ако са истински.

ВЕЗНИ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата, колкото и да ви се иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. От понеделник не се изкушавайте да планирате инвестиции, които не сте обсъдили и анализирали. Трудностите на работното място и тези, които са свързани с бизнеса ви, преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Запознанствата на работното място ви създават проблеми, ако са свързани с професионалните ви планове. Не се обвързвайте делово с новите си познати и работете сами.

Здраве: Здравето ви е прекалено крехко. Бъдете внимателни и не се лишавайте от самотата и почивката си. Не приемайте тежка храна. Не се натоварвайте с непосилна физическа работа.

Любов: В личен план не се очакват успехи. Възможно е недоволство или разправия от страна на половинките ви. Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си.

СКОРПИОН: ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Работа: През първите дни на седмицата ви радват с отлични резултати на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте промени. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. От понеделник поставете началото на нови задачи, които ще ви донесат признание и добри приходи. Ще направите голяма крачка по пътя към поставената цел, но и с цената на неочаквани обрати на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции дори и ако са ви предложени от ваш добър приятел.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради липсата на добро настроение. От вас зависи да се предпазвате от простуди. Не преяждайте.

Любов: Вечер очаквайте романтична среща. В личния ви живот ще възникнат усложнения заради интриги, свързани с изневяра, които са ви развалили настроението.

СТРЕЛЕЦ: ТЪРПЕНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата ще се появят внезапни препятствия, породени от странични фактори, които не трябва да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко. Работете търпеливо и съсредоточено. Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти. От понеделник очаквайте запознанства, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни. Не допускайте лошото настроение да попречи за изпълнението на професионалните ви задачи. Не се вживявайте във всяка казана дума и не прекалявайте с критиката само защото не сте доволни от някого или нещо. Може да подписвате документи, но не и свързани с финансови операции.

Здраве: Здравето ви е добро, но сте склонни отново да стигате до крайности в храната заради липсата на спокойствие, с което си вредите сами.

Любов: Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, защото сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Не се впускайте в изневяра.

КОЗИРОГ: ПРОМЕНИ

Работа: От първия ден на седмицата сте в изгодна позиция. Промените са във ваша полза независимо от това, че някои завистници се опитват да ви попречат да ги предприемете. Препоръчвам ви да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе пари. От понеделник сте притеснени от поредните неочаквани препятствия на пътя си, но причината е встрани. Примирете се и се занимавайте с други задачи, които зависят само от вас. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства. Срещите и запознанствата ви да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа.

Здраве: Здравето ви е проблемно, защото ви липсва хармонията в отношенията. Не натоварвайте костите си и не прекалявайте с посещенията в сауна.

Любов: Вечер си останете у дома и се успокойте след напрегнатия ден. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете внимателни към близките си.

ВОДОЛЕЙ: ПРИХОДИ

Работа: От четвъртък очаквайте похвала и финансови постъпления. Смело се захванете със служебните си задачи и резултатите няма да закъснеят. Проведете дискусии и задълбочени разговори. Не забравяйте да сте практични. От понеделник насочете усилията си към обогатяване с информация в различни области на живота. Изберете образователни курсове без значение на каква възраст сте и се запишете веднага. Възможни са приходи, както и нови изгодни предложения. Бъдете сговорчиви и с успех ще се справите с допълнителните задължения. Разрешете всички неотложни проблеми до обед.

Здраве: Пазете се от травми, бъдете внимателни при преминаване по улиците. Доброто физическо състояние зависи от настроението ви.

Любов: Вечер бъдете сред семейството си. Трудностите в семейните отношения са предизвикани от интриги на ваши съседи, които искат да съсипят брака ви.

РИБИ: СПОКОЙНА РАБОТА

Работа: От началото на седмицата ви очакват часове спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Ако сте инатливи и заядливи, сте в състояние да съсипете настроението им и да провалите деня си. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. От понеделник облаците над главата ви ще се разсеят и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали трябва да промените някои клаузи в подготвените договори, които ви притесняват. Ще усетите прилив на енергия, която ви помага да се справите с всяка работа, ако ви я възложат. Сделките, които сключвате, са успешни.

Здраве: Не се срещайте с много хора заради податливост на инфекциозни заболявания. Възможни са травми. Спортувайте умерено, въпреки че сте без желание за физическо натоварване.

Любов: В личните отношения цари хаос, защото не сте верни на интимната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове. Сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене